Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021 00:27

Νέα επιστολή - απάντηση του Γιάννη Βλαχάκη στον ΑΟ Πάρου και τον πρόεδρο Αντώνη Λάμπρου

Μετά την πρώτη του επιστολή και την απάντηση του ΑΟ Πάρου, ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην διοικητικός παράγοντας δημοσιοποίησε νέα ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Η αλήθεια είναι ότι αμφιταλαντεύτηκα αρκετά για αν θα πρέπει να δώσω συνέχεια σε όσα καταγράφηκαν τελευταία στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο για τον ΑΟ Πάρου. Δεν είναι άλλωστε και του χαρακτήρα μου να οξύνω καταστάσεις , όπως μαρτυρά & η 40χρονη παρουσία μου στο νησί (συγγνώμη για το προσωπικό ύφος που χρησιμοποιώ). Αναγκάζομαι όμως να επανέλθω για δύο απλούς λόγους, πρώτον γιατί φαίνεται ότι χάνεται η επικοινωνία & η συνεννόηση μεταξύ μας και δεύτερον γιατί υπήρξε ευθεία αναφορά προς το πρόσωπό μου.

Στις 24/6/2021 δημοσιοποίησα μία επιστολή μου, σχετικά με την θλιβερή εικόνα της Γεν. Συνέλευσης του ΑΟ Πάρου, με τίτλο «Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ». Το περιεχόμενο της επιστολής αναφερόταν αποκλειστικά στην αντιμετώπιση που υπήρχε στις 21/6/2021 από τα μέλη του συλλόγου έναντι στο ανώτατο θεσμικό όργανο και ειδικά όταν αυτή είναι και Εκλογική-Απολογιστική Γεν. Συνέλευση. Επιπλέον γινόταν αναφορά στην αντιμετώπιση του συλλόγου από τον Δήμο Πάρου και προβληματισμός για τις προϋποθέσεις λειτουργίας των τμημάτων.

Άμεσα υπήρξε απάντηση από τον Αντώνη Λάμπρου, φαντάζομαι προσωπική απάντηση που δεν δεσμεύει το Δ.Σ. , στην οποία υπήρχε ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, σχετικά με το περιεχόμενο της επιστολής μου. Διόρθωσε μόνο τον αριθμό των παιδιών αθλητών από 400 σε 500 και με έθιγε προσωπικά για την μη ενεργή συμμετοχή μου στην Διοίκηση του Συλλόγου. Στο τέλος δε της προσωπικής του επιστολής-απάντησης προμήνυε ότι θα κάνει χρήση του άρθρου 41 του πρόσφατου ν.4807/2021 περί παράτασης της θητείας του Δ.Σ.

Στην τελευταία δε έκδοση της έγκριτης εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ, είχαμε σχετικό άρθρο με τίτλο «ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΑΟ ΠΑΡΟΥ» , όπου ο συντάκτης (;) κάνει αναφορά για την συγχώνευση των ανδρικών τμημάτων ποδοσφαίρου στην ΑΕ Πάρου, για το ΧΟΜΠΥ των τριαντάρηδων και σαραντάρηδων της πρώτης ομάδας που πλήρωναν άλλοι (λες και οι άλλες ηλικίες το κάνουν επαγγελματικά!!!), για το πρώτη φορά αποθεματικό στην Τράπεζα, για την μεγάλη κρίση που περνάει το ποδόσφαιρο στην Πάρο & τα ταλέντα καταλήγουν σε άλλα αθλήματα, με το πρόβλημα της κρίσης μάλιστα να γίνεται εντονότερο δε όταν κατασκευαστεί και το κλειστό γυμναστήριο στη Παροικιά (!!!!). ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ σχετικά με το περιεχόμενο της επιστολής μου.

Αφού λοιπό δεν σας προβλημάτισαν και δεν σας έθιξαν τα λεγόμενα μου και πιθανόν να επιθυμείτε να γίνονται έτσι οι Γ.Σ. , ποιος ο λόγος να αναφερθείτε δημόσια, επικαλούμενοι την επιστολή μου, σε εντελώς άσχετα θέματα ως προς το περιεχόμενό της ;;;

Ακούστε κύριοι, έχω πάγια αρχή να μην μηδενίζω την προσφορά όσων ασχολούνται στα διοικητικά συμβούλια, ακόμα κι αυτών που προσφέρουν ελάχιστα. Μπράβο στο Δ.Σ. του ΑΟ Πάρου για όσα έκανε (ψηφίσαμε άλλωστε ομόφωνα τον απολογισμό), μπράβο για την αθλητική αναγνώριση, μπράβο σε αυτούς που ανέλαβαν το εγχείρημα της ΑΕ Πάρου και μακάρι να γίνει κάτι καλό. Μακριά από μένα ταμπέλες οπισθοδρομικότητας . Να εστιάζετε σε αυτά που γράφονται και να τα ερμηνεύετε σωστά.

Αντώνη Λάμπρου ή Πρόεδρε του Δ.Σ. (δεν γνωρίζω και με ποια ιδιότητα υπογράφεις την επιστολή σου), το γεγονός ότι διόρθωσες τον αριθμό των παιδιών από 400 σε 500, όλα σε τμήματα υποδομής, άρα περισσότεροι από 400 γονείς ενεργά ταμειακά εντάξει μέλη του συλλόγου{όπως μας είπατε στην Γ.Σ.} επικροτεί τα θιγόμενα στην επιστολή μου. Ούτε 10 δεν παρευρέθηκαν στην Γ.Σ. & άγνωστο πόσοι από τους 7 που εκδήλωσαν ενδιαφέρον στις αρχαιρεσίες ήταν γονείς παιδιών. Φρόντισες όμως να με θίξεις προσωπικά ότι είμαι επικριτής και σχολιαστής καφενείου & ότι δεν αποφασίζω να ασχοληθώ έμπρακτα και ενεργά με τον Σύλλογο. Έτσι είναι, «όταν δεν μπορείς να χτυπήσεις τον γάιδαρο» δλδ τους 400 νέους σε ηλικία γονείς που τους εισπράττεις τις συνδρομές μηνιαίως, «χτυπάς το σαμάρι» δλδ εμένα , ένα παππού 64 χρονών, που έκανα την διαδρομή μου στον σύλλογο ως αθλητής, προπονητής, στο Διοικητικό Συμβούλιο, τώρα πλέον ως απλό μέλος του ΑΟ Πάρου, βρισκόμενος ενεργά και επίσημα στον χώρο του αθλητισμού από το 1974.

Ας κρίνει η κοινωνία της Πάρου αυτά που είπες …….

Τελειώνοντας, επιτρέψτε μου να αναφερθώ σε κάτι ακόμα .

Α.- Το αρθ. 9 παρ.1 & 2 του ισχύοντος αθλητικού νόμου προβλέπει αποφάσεις έκτακτων Γ.Σ. για συγχωνεύσεις τμημάτων. Γεν. Συνελεύσεις που φρόντισαν να κάνουν οπουδήποτε αλλού εκτός από την Πάρο, πέρυσι τέτοια εποχή. Έγιναν βέβαια κι άλλες παλινωδίες αλλά δεν είναι του παρόντος.

Β.- Όταν τελειώνουν οι εργασίες μιας Εκλογικής-Απολογιστικής Γεν. Συνέλευσης, ουσιαστικά τελειώνει και η θητεία του απερχόμενου Δ.Σ. Παλαιότερα οι εκλογές γίνονταν την ίδια μέρα και επομένως είχαμε άμεσα νέο Δ.Σ. Τελευταία είθισται και μεσολαβεί ένα διάστημα ολίγων ημερών. Ηθικά & τυπικά δεν νομιμοποιείται το απερχόμενο Δ.Σ. να πάρει αποφάσεις στο μεσοδιάστημα μέχρι τις εκλογές. Και το ερώτημα που μπαίνει είναι, αφού το κλίμα περί μη συμμετοχής στις αρχαιρεσίες φαινόταν πριν την Γ.Σ. της 21/6, ρωτήθηκε μάλιστα ο Πρόεδρος από εμένα τον ίδιο αν θα πρέπει να προχωρήσουμε ή όχι στις εργασίες της Γ.Σ. και απάντησε ΝΑΙ , γιατί δεν έκανε χρήση του αρθρ. 41 του ν.4807/2021 πριν ;;;

Αφού έγιναν οι εργασίες της Γ.Σ. (καλό είναι να δημοσιοποιηθεί το πρακτικό) και απαλλάχτηκε το προηγούμενο Δ.Σ., πως νομιμοποιείται να πάρει τέτοια απόφαση ;;;

Γ.- Όταν συντάσσετε επίσημες ανακοινώσεις, φροντίστε τουλάχιστον να είναι τυπικά σύμφωνες με τα προβλεπόμενα και όχι copy-paste της προσωπικής επιστολής του Προέδρου, με υπογραφή μόνο από τον ίδιο.

Με εκτίμηση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares