Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 10:46

Σαντορίνη: Ταξίδι ψυχής για τον Σύλλογο ΑΜΕΑ “Η Γλαύκα”

Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης καλεί τους αθλητές και τους φίλους της να βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο το απόγευμα της Κυριακής 20/10 στις 19:00 και να αγκαλιάσουν μια ξεχωριστή προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μία ευχάριστη επίσκεψη από τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Σαντορίνης Ε.Ο.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου ΑΜΕΑ “Η Γλαύκα” δέχθηκε σήμερα η ομάδα μας κατά τη διάρκεια των απογευματινών προπονήσεων των ακαδημιών, η οποία μας έδωσε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τους στόχους και τη δράση των δύο ομάδων.

Από 18-21 Οκτωβρίου η Εθελοντική Ομάδα Σαντορίνης Ε.Ο.Σ. φιλοξενεί τα μέλη του Συλλόγου ΑΜΕΑ “Η Γλαύκα” και συγκεκριμένα τις ομάδες χορού και Tae Kwon Do υπό την αιγίδα της Επαρχίας Θήρας για μία γνωριμία με το νησί μας.

Ο Σύλλογος “Η Γλαύκα” δημιουργήθηκε από εθελοντές, φίλους και γονείς νέων ΑΜΕΑ, προκειμένου να φιλοξενήσει νέους και ενήλικες με ειδικές ανάγκες. Σκοπός του Συλλόγου είναι η ψυχαγωγία, η προαγωγή της ποιότητας ζωής των νέων ΑΜΕΑ και η διευκόλυνση της κοινωνικής ένταξής τους, η παροχή ευκαιριών δημιουργικής δράσης με την ενθάρρυνση της συμμετοχής τους σε ψυχαγωγικά προγράμματα.

Το απόγευμα της Κυριακής 20/10 στις 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για τις δεξιότητες που μπορούν να αναπτύξουν τα νέα ΑΜΕΑ, καθώς και για την οργάνωση φορέων για ΑΜΕΑ.

Επίσης οι ομάδες παραδοσιακών χορών και η αθλητική ομάδα Tae Kwon Do θα κάνουν επίδειξη των δραστηριοτήτων τους.

eos-glauka_d3f01.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares