Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 16:10

Ώρα για έναρξη εργασιών στο γήπεδο της Ερμούπολης

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η ανακατασκευή του γηπέδου της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη, καθώς χθες υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού κ Βασιλειάδη και του Δήμαρχου του Δήμου Σύρου Ερμούπολης κ. Μαραγκού.

Πλέον οι προσπάθειες για εξεύρεση λύσης στις οποίες πρωτοστάτησε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρέρης, που είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες επί υπουργίας Γιώργου Κοντονή, φαίνεται να μπαίνουν στην τελική ευθεία, καθώς τώρα οι υπηρεσίες του Δήμου θα πρέπει να τρέξουν με γοργούς ρυθμούς το έργο ώστε να αποκτήσει η Ερμούπολη ένα χρηστικό γήπεδο.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι καθυστερήσεις στην υλοποίησης του έργου δε χωρούν, αφού οι αρμόδιοι θα πρέπει να καταβάλουν προσπάθειες ώστε οι εργασίες αποκατάστασης να ολοκληρωθούν μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο προς χρήση τη σεζόν 2017-2018 και να χρησιμοποιηθεί από τον ΑΟ Σύρου στη Γ΄ Εθνική.

Να σημειώσουμε ότι εκτός της αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα,  το έργο περιλαμβάνει και την αντικατάσταση των τριών από τους έξι προβολής που έχουν πρόβλημα, ώστε το γήπεδο να είναι μετά τα βελτιωτικά έργα σε πλήρη λειτουργία και να μπορούν να γίνουν παιχνίδια και βραδινές ώρες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες παρεμβάσεις, που θα επιτρέψουν στου χώρους να εναρμονίζονται πλήρως με τα όσα ορίζει η UEFA.

Η προγραμματική σύμβαση

17836699_1634566406572215_39577007_o.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares