Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 01:09

Συνεχίζεται ο εξωραισμός των γηπέδων στην Πάρο

Το πλάνο για τις παρεμβάσεις εξωραϊσμού των ποδοσφαιρικών γηπέδων στην Πάρο συνεχίζεται με τελευταία ενέργεια την τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων σε κομμάτι της εξέδρας στα Μάρμαρα, στο κομμάτι που σκεπάζεται.

Αφού διευκρινίσουμε πως ενώ μέχρι το καλοκαίρι η ΚΔΕΠΑΠ ήταν που έπαιρνε τις πρωτοβουλίες,αυτή αγόρασε τα καθίσματα στο Δημοτικό στάδιο στην Παροικιά, που τοποθετήθηκαν από τους εργαζόμενους στον Δήμο κατόπιν εντολής της αντιδημάρχου Δώρας Σαρρή. Ακολούθησε η λειτουργία του γραφείου αθλητισμού του Δήμου με υπεύθυνο τον αντιδήμαρχο Μ.Μαλαματένιο, πάντα με το πράσινο φως του δημάρχου και την θετική ανταπόκριση της αντιδημάρχου Δώρας Σαρρή στον τομέα της προμήθειας των υλικών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Ξεκινώντας από το Δημοτικό γήπεδο Αρχιλόχου στα Μάρμαρα, η πρώτη φάση συνετελέσθη προ μηνών με το βάψιμο του γηπέδου και την αποκατάσταση σε ορισμένα σημεία της περίφραξης.Η πρόσφατη δεύτερη φάση περιλαμβάνει την τοποθέτηση των πλαστικών καθισμάτων, το κόστος των οποίων καλύφθηκε από το γραφείου αθλητισμού του Δήμου και την αλλαγή των εξωτερικών κουφωμάτων στα αποδυτήρια και στην αίθουσα των διαιτητών.Στην προμήθεια των κουφωμάτων συνεργάστηκε με τον Δήμο η κοινότητα Αρχιλόχου διά του προέδρου της Σ.Χριστόφορου, ενώ για τα αδρανή υλικά  μερίμνησε η Δ. Σαρρή.

Στην γειτονική Μάρπησσα μετά την περσινή παράδοση του γηπέδου 8 επί 8, ολοκληρώθηκε η περίφραξη και αντικαταστάθηκαν οι παλιοί τσιμεντένιοι πάγκοι με σύγχρονους.Παράλληλα τοποθετήθηκαν μερικά πλαστικά καθίσματα και για τα υπόλοιπα εκκρεμεί η προεργασία στα μπετά της εξέδρας για είναι δυνατή η ολοκλήρωση της τοποθέτησης των υπολοίπων καθισμάτων.

Στην Παροικιά η πρώτη φάση άλλαξε την εικόνα κυρίως με την αντικατάσταση των παλαιών καθισμάτων και για την δεύτερη φάση προβλέπεται η λύση του προβλήματος στον τοίχο πίσω από την εξέδρα μέσω υδρορροών, η παρέμβαση στα αποδυτήρια και κυρίως η επίλυση του προβληματικού φωτισμού του γηπέδου. 

15823612_1357555190963284_106417016211124880_n.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares