Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 14:19

«Μάθημα ζωής» από τον 9χρονο Ιάκωβο Στεφάνου

Σε μία κίνηση που δίνει μαθήματα ανθρωπιάς σε όλους μας προχώρησε ο 9χρονος ποδοσφαιριστής του Αίαντα Σύρου Ιάκωβος Στεφάνου.

Ο μικρός Συριανός στα πλαίσια της δράσης «Donate hair- Donate Love» χάρισε τα μαλλιά του στα παιδιά με καρκίνο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της επίσημης σελίδας του Αίαντα αναφέρει:

Ο 9χρονος αθλητής μας Ιάκωβος Στεφάνου, συμμετείχε στην εκστρατεία «Donate hair- Donate Love» και χάρισε τα μαλλιά του στα παιδιά με καρκίνο.

Μέχρι όμως να φτάσουμε στην σπουδαία πράξη του Ιάκωβου κάποιοι τον κοροϊδευαν, οι περισσότεροι τον μπέρδευαν με κοριτσάκι, κάποιοι καταλάθος, κάποιοι επίτηδες.

Πολλές φορές στο γήπεδο, όσοι τον αντιμετώπιζαν, συζητούσαν μεταξύ τους, εάν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι, εάν πρέπει να τον μαρκάρουν χαλαρά ή σκληρά, όμως ο Ιάκωβος έμαθε να δίνει απαντήσεις τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.

Θα μπορούσε να τα είχε παρατήσει και να μη φτάσει στο στόχο που είχε βάλει.

Παρ’ όλα αυτά εκείνος, αν και μικρός στην ηλικία, έδειξε πόσο ΜΕΓΑΛΟΣ είναι!!!!!!!

Μπράβο Ιάκωβε, είμαστε υπερήφανοι για εσένα και την οικογένεια σου..

Τί είναι είναι το Donate Hair – Donate Love

Έργο του σωματείου είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την δωρεά μαλλιών και στη συνέχεια η δημιουργία περουκών για παιδιά που τις έχουν ανάγκη (παιδιά πάσχοντα από καρκίνο, αλωπεκία κ.ά.) από τα μαλλιά των δωρητών. Είμαστε ο μοναδικός οργανισμός Δωρεάς Μαλλιών για παιδιά με καρκίνο και αλωπεκία στην Ελλάδα. Επίσημη έναρξη λειτουργίας και έγκριση του Καταστατικού είναι τον Σεπτέμβριο του 2015 ενώ η προετοιμασία του οργανισμού είχε ξεκινήσει από τα τέλη του 2014.

Η φιλοσοφία του Σωματείου βασίζεται στην ανιδιοτέλεια, την αλληλεγγύη και την αγάπη, για κάθε παιδί. Αποδεχόμαστε και στηρίζουμε πλήρως τα παιδιά όπως εκείνα επιθυμούν να είναι στην διάρκεια της απώλειας των μαλλιών τους. Η παροχή περούκας αφορά παιδιά που μένουν στην Ελλάδα και δίνεται εντελώς δωρεάν στον λήπτη του.

iakovos_donate_hair3.jpg

iakovos_donate_hair2.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares