Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 13:04

Τα καλά αποδυτήρια στον ΑΟ Πάρου

Μία από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να λειτουργήσει αρμονικά ένα ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι οι σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών, δηλαδή των παικτών.

Φέτος ο ΑΟ Πάρου έχει την τύχη η κατάσταση στα αποδυτήρια του να πλησιάζει το τέλειο. Οι παλιοί παίκτες της ομάδας όχι μόνο γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, αλλά γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τα κουσούρια του καθενός, να μπορούν να τα διαχειρίζονται ώστε να επιλύονται εσωτερικά, σαν σε οικογένεια.

Παράλληλα εκπαιδεύουν σε αυτό το κλίμα και τους νέους με αποτέλεσμα όλοι να επιμένουν πως αυτό το θαυμάσιο κλίμα θα βγει και στο γήπεδο στο κυνήγι των φετινών στόχων.

Αρχής γενομένης από τον Κυριακάτικο ματς με την Θύελλα, ένας αγώνας με ιδιαίτερες δυσκολίες, η ομάδα της Παροικιάς θα κάνει την προσπάθεια της και περιμένει την συμπαράσταση του κοινού της, προκειμένου ξεκινήσει θετικά το πρωτάθλημα.

Στην φωτογραφία βλέπετε την πρόσφατη πρωτοβουλία, όπου παρουσία μελών της διοίκησης, οι ποδοσφαιριστές συνέφαγαν στο εστιατόριο του κ. Φραντζεσκάκη  «Τα Κρητικάκια», δείχνοντας πως ενωμένοι θα παλέψουν για το καλό της ομάδας.

 

-

-

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares