Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 22:26

Ο αγιασμός και το νέο ΔΣ του ΠΑΣ Νάξου [vid-pics]

Το καθιερωμένο αγιασμό και παράλληλα τις εκλογές του Συλλόγου για την ανάδειξη του νέου ΔΣ πραγματοποίησε χθες Κυριακή 2/10 ο ΠΑΣ Νάξου

Μικροί και μεγάλοι αθλητές, όπως και αρκετοί γονείς έδωσαν το παρών στην οικογενειακή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο ''Naxos Mini Soccer'' του Πέτρου Μαράκη.

Ο Πάτερ Κωνσταντίνος Κύλης τέλεσε τον αγιασμό, ενώ μετά το τέλος υπήρξε κέρασμα με εδέσματα που έφτιαξαν οι ίδιοι οι γονείς, δείγμα του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Νάξου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του [βλ. βίντεο] ο πρόεδρος του σωματείου Μανόλης Μαργαρίτης έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της απερχόμενης διοίκησης, ενώ ζήτησε την βοήθεια από τους γονείς, ώστε ο ΠΑΣ Νάξου να συνεχίσει απρόσκοπτα να παράγει το έργο για την ανάδειξη καλών χαρακτήρων και ποδοσφαιριστών. Ειδική αναφορά έγινε και στα παιδιά που έχουν γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στον ΠΑΣ Νάξου και τα δύο τελευταία χρόνια έχουν κάνει το μεγάλο βήμα, παίρνοντας μεταγραφές σε ομάδες της Super League.

Το νέο ΔΣ

Το νέο ΔΣ του ΠΑΣ Νάξου αποτελείται στην πλειοψηφία του από νέα μέλη, καθώς οι μόνοι που συνεχίζουν στην διοίκηση είναι ο κ. Μανόλης Μαργαρίτης και η κα. Βασαλάκη - Μαράκη Ευαγγελία.

Από εκεί και πέρα στο ΔΣ θα συμμετάσχουν οι: Γιώργος Δημητροκάλης, Λευτέρης Καραπάτης, Σωκράτης Κωστούλας, Αλέξανδρος Λέκκας, Λουκία Ξαγοράρη - Γκούφα, Νικόλαος Ορφανός, Νικήτας Παντελαίος και Διαλεκτή Τσελέντη - Κατσιούλη.

Βίντεο και φωτογραφίες από τον αγιασμό

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares