Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 12:28

Ενίσχυση με Μπίλη Βαζαίο και αλλαγές στο Sport Cyclades

Νέα ''μεταγραφή'' για το site μας, καθώς τις πολύτιμες υπηρεσίες του θα προσφέρει από 'δω και στο εξής ο Μπίλης Βαζαίος, άρτι αφιχθείς από τη Νίκαια του Πειραιά!

Ο περσινός αρχισυντάκτης του SportActive.gr (το #1 αθλητικό site για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του Πειραιά) πραγματοποιεί ''νέο ξεκίνημα'' στη ζωή του στις Κυκλάδες και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την δημοσιογραφική μας ομάδα.
Μόνιμος κάτοικος Νάξου, πλέον, και με καταγωγή από τη Σαντορίνη, ο νεαρός αθλητικός ρεπόρτερ υπόσχεται πολλά στο εγγύς μέλλον. Ο νέος συνεργάτης μας αναλαμβάνει σε πρώτη φάση το ρεπορτάζ που αφορά τον Πειραιά και την Αθήνα και το τμήμα συνεντεύξεων.
Επίσης με χαρά ανακοινώνουμε, ότι ο Μπάμπης Ιωσηφίδης αναβαθμίζεται ως υπεύθυνος του τεχνικού τμήματος του S.C. και του τμήματος ροής.
Τέλος η υπεύθυνη Marketing του S.C. κυρία Στέλλα Παρτσινεβέλου, αναβαθμίζεται και πλέον συμμετέχει ενεργά στην διοίκηση του σάιτ μας.
Το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν περαιτέρω αλλαγές που θα αφορούν και το εκσυχρονιστικό κομμάτι. Η αγάπη σας και η υποστήριξη σας μας αναγκάζει να σας παρέχουμε ένα προϊόν που θα κάνει την ενημέρωση σας περισσότερο εύκολη και διασκεδαστική.
Πολλές λοιπόν οι αλλαγές και οι εκπλήξεις που έρχονται... Μείνετε συντονισμένοι!
Ταπεινοί, προσηλωμένοι στο έργο μας και πάντα πιστοί σε αυτό που υπηρετούμε... Τα καλύτερα έρχονται
Η ομάδα του sportcyclades.gr

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares