×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 22:24

Δεν ξέχασε τον Ξαγοράρη ο Πανθηραϊκός‏

τασος 1

Τι κι αν τη φετινή σεζόν αγωνίζεται με την ομάδα του Καρτεράδου στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Κυκλάδων;

Ο Ξαγοράρης Τάσος είναι ένας ποδοσφαιριστής που φόρεσε για πάνω από 20 χρόνια τη φανέλα του Πανθηραϊκού. Έτσι, η ομάδα της Σαντορίνης ήταν αδύνατον να τον ξεχάσει σήμερα, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής. Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook, ο Πανθηραϊκός εξέφρασε τις ευχές του στον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας.

Ο Τάσος είναι ένας ποδοσφαιριστής γνωστός σε ολόκληρο τον αθλητικό κόσμο των Κυκλάδων. Εκτός από την πολυετή παρουσία του στα γήπεδα του Νομού μας και το αθλητικό ήθος που πάντοτε επιδεικνύει, η αγωνιστική του αξία είναι τέτοια, με βάση την οποία δίκαια συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους τερματοφύλακες που ανέδειξε όχι μόνο το Σαντορινιό, αλλά και το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο γενικότερα. 

Σήμερα, ο Ξαγοράρης, που τη σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε με την ομάδα της Θύελλας, αγωνίζεται με επιτυχία στην ομάδα του Καρτεράδου και έχει συμβάλει σημαντικά στην επιτυχημένη πορεία των "κόκκινων", οι οποίοι βρίσκονται ήδη στα προημιτελικά του Κυπέλλου, και στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με μόλις τρεις βαθμούς απόσταση από την κορυφή. 

Αναλυτικά η δημοσίευση του Πανθηραϊκού αναφέρει: Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ξαγοράρης Τάσος, στον οποίο ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία! Μπορεί ο Τάσος να αγωνίζεται σήμερα με τα χρώματα άλλης ομάδας, ωστόσο έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία με τη φανέλα του Πανθηραϊκού.

Χρόνια Πολλά Τάσο!!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares