Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015 01:46

«Μεταγραφή ζωής» για τον Μανόλη Νομικό

Ο νεαρός παράγοντας έκανε ένα μικρό διάλυμα ως υπεύθυνος στα μεταγραφικά της Λάβας και ασχολήθηκε με την δική του «μεταγραφική ιστορία» που σίγουρα θα είναι και η πιο σημαντική στη ζωή του αφού ήρθε εις γάμου κοινωνία με την εκλεκτή της καρδιάς του Αλεξάνδρα. Ο νεαρός παράγοντας έκανε ένα μικρό διάλυμα ως υπεύθυνος στα μεταγραφικά της Λάβας και ασχολήθηκε με την δική του «μεταγραφική ιστορία» που σίγουρα θα είναι και η πιο σημαντική στη ζωή του αφού ήρθε εις γάμου κοινωνία με την εκλεκτή της καρδιάς του Αλεξάνδρα.

Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει από την Κυριακή ο τεχνικός διευθυντής της Λάβας κ. Μανόλης Νομικός.

Ο γνωστός και αγαπητός σε όλους μας Μανόλης ανέβηκε τα σκαλιά της Παναγιάς του Μεγάλου Χωριού της Σαντορίνης με την εκλεκτή της καρδιάς του Αλεξάνδρα Γρίβα με το ζευγάρι να ανταλλάζει όρκους αιώνιας πίστης ενώπιων αρκετού κόσμου που παρακολούθησε το μυστήριο και φυσικά των κουμπάρων του Βασίλη Ξαγοράρη και Σοφία Λιβιεράτου.

Αρκετός και ο ποδοσφαιρικός κόσμος που έδωσε το παρών στην χαρά του ζευγαριού, με τον πρώην πρόεδρο της Λάβας και νυν της Επιτροπής Στατιστικής και Γηπέδων της ΕΠΣΚ κ. Μάριο Γαλανό να χαίρεται ιδιαίτερα με τη μεγάλη στιγμή του καρδιακού του φίλου [βλ. φωτο].

Ευχόμαστε στο ζευγάρι να έχει μία ονειρεμένη ζωή γεμάτη υγεία και ευτυχία.

GAMOS NOMIKOU 1NOMIKOS GALANOS

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares