Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 23:48

Να ανοίξει το γήπεδο στη Σέριφο

Το άνοιγμα του γηπέδου της Σερίφου ζητά με ανακοίνωση του ο συνδυασμός ''Ωρα Ευθυνης για το Κυκλαδιτικο Ποδοσφαιρο'' του Χρήστου Καφτηράνη.

Ο συννδυασμος ''Ωρα Ευθυνης για το Κυκλαδιτικο Ποδοσφαιρο'' συνυπογραφει τη διαμαρτυρια του κ. Βρουτση για τη σφραγιση του γηπεδου της σεριφου, συμπαραστεκεται και τασεται στο πλευρο των φορεων και των νεων του νησιου. θεωρει τουλαχιστον αδικη την αποφαση της αποκεντρωμενης διοικησης και ζητα να αποκατασταθει γρηγορα η αδικια.... Η Σεριφος εχει το δικο της γηπεδο.... οι νεοι της σεριφου εχουν δικαιωμα συμμετοχης στον αθλητισμο... και εμεις θα ειμαστε διπλα τους !!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γ. Βρούτσης: «Σε αποκλεισμό η νεολαία της Σερίφου από τον Αθλητισμό»

Μετά από την πρωτοφανή απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (α.π. 36243/28.05.2015), να προβεί στην σφράγιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου ποδοσφαίρου Σερίφου, ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης κατέθεσε σήμερα στη Βουλή αναφορά προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Πολιτισμού σχετικά με το φλέγον αυτό για τη Σέριφο ζήτημα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βρούτσης αναφέρθηκε στην επιστολή διαμαρτυρίας που υπογράφουν ο Δήμαρχος Σερίφου, ο Α.Ο. Σερίφου, ο Σύνδεσμος Σεριφίων εν Αθήναις, ο Κυνηγητικός Σύλλογος Σερίφου, ο Πνευματικός, Εξωραϊστικός Οικολ/κος Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κεντάρχου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σερίφου και ο Π.Ε.Φ.Ο. Σερίφου και υπογράμμισε:

«Η απόφαση αυτή, ξεπερνά κάθε λογική και εισάγει νέα ήθη στο Νομό Κυκλάδων, καθώς με μεθοδευμένες παρεμβάσεις, συνεχή προσκόμματα και αυξημένα γραφειοκρατικά εμπόδια, η νεολαία της Σερίφου στερείται το δικαίωμα στην άθληση.

Πρόκειται για μια απόφαση πρωτοφανή για τα δεδομένα του Νομού Κυκλάδων που σφραγίζει τη μοναδική αθλητική εγκατάσταση ποδοσφαίρου επάνω στο νησί και ανοίγει το δρόμο για την επ’ αόριστο διακοπή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων στη Σέριφο.

Δικαιολογημένα, λοιπόν, έχει προκαλέσει την οργή και την αγανάκτηση των 1.000 κατοίκων του νησιού, οι οποίοι, πλέον νιώθουν έντονα την απομόνωση και την αδιαφορία της πολιτείας, που με εξωφρενικές αποφάσεις οδηγεί σε αποκλεισμό τη νεολαία της Σερίφου από τον Αθλητισμό».

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares