Τετάρτη, 01 Μαΐου 2013 16:59

Αυλαία με απονομές βραβείων στην Μήλο

Την Κυριακή 28-4-2013 πραγματοποιήθηκε η φιέστα απονομής του κυπέλου πρωταθλήματος στην νικήτρια ομάδα του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ Α.Σ που κατέκτησε με σχετική ευκολία τον τίτλο στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

milos-medousa-cafeΣε μια λαμπρή τελετή που διοργάνωσε η διοργανώτρια αρχή τοπικού ποδοσφαίρου και το Δ.Σ του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ, παρουσία αρκετών φιλάθλων και επίσημων αρχών, το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ποδοσφαιρική αναμέτρηση δύο ομάδων των ακαδημιών του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ. Το θέαμα που παρουσίασαν καθώς και η ποιότητα των νεαρών ποδοσφαιριστών εντυπωσίασε τους φιλάθλους, και απέδειξαν ότι πίσω από την σπουδαία 1η ομάδα του Συλλόγου υπάρχουν υποδομές με   νεαρούς ποδοσφαιριστές που σύντομα θα επανδρώσουν επάξια την βασική ομάδα.

Στην συνέχεια ακολούθησε αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ και ΜΙΚΤΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ προσφέροντας και οι δύο ομάδες θέαμα και ποιότητα που δικαιολογούν γιατί η αγαπημένη ομάδα του νησιού έφθασε ένα βήμα πριν τα μπαράζ της Γ΄ Εθνικής. Το τελικό αποτέλεσμα μετά από ένα αμφίρροπο αγώνα ήταν 1 – 0 υπέρ της ομάδος του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ, με γκολ του Βασικού αμυντικού Κλαούντιο Μπαιράμη από πέναλτι που κέρδισε ο αρχηγός   Σίδερης Αργύρης.

Με την λήξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ακολούθησαν με απόφαση της επιτροπής οι απονομές επάθλων στους παρακάτω για την ανάλογη προσφορά τους κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος:

ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΔΕΡΗ ως αρχηγός της Ποδοσφαιρικής ομάδας του νησιού για την πορεία της στο Κυκλαδικό ποδόσφαιρο.

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΚΟΥΤΖΑΣ Προπονητής της Α΄ ομάδας του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ

ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΕΡΕΡΗ ποδοσφαιριστής του Α.Ο.ΚΙΜΩΛΟΥ 1ος σκόρερ της διοργάνωσης με 23 γκολ.

ΘΩΜΑΣ ΠΑΝΤΟΣ Διαιτητής για την προσφορά του στην διαιτησία.

ΜΠΑΡΤΖΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ Ιατρός για την προσφορά της κατά την διάρκεια των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων.

ΡΟΥΚΗΣ ΚΟΣΜΑΣ Καλύτερος παίκτης της ΤΡΥΠΗΤΗΣ

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Καλύτερος παίκτης των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ

ΒΕΛΕΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Καλύτερος παίκτης της BARCELIOMA

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Καλύτερος παίκτης του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ

ΜΠΕΡΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Καλύτερος παίκτης του Α.Ο. ΚΙΜΩΛΟΥ.

ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ (αρθρογράφο του sportcyclades.gr) και ΜILOS LIFE για την δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων.

Μετά τις παραπάνω απονομές κάτω από επιφωνήματα των νεαρών ποδοσφαιριστών του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ και φιλάθλων της ομάδος ακολούθησε η απονομή του κυπέλου από τον Αντιδήμαρχο κ. Στέλιο Τσιριγωτάκη στον αρχηγό της νεανικής β΄ ομάδας του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ Ψαθά Νικόλαο για να γίνουν σύντομα ένα κουβάρι όλοι οι ποδοσφαιριστές με τα γνωστά όλε, όλε και να ακολουθήσουν τα πανηγύρια και οι αναμνηστικές φωτογραφίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μικτή Τοπικού αγωνίσθηκε με μια νέα εμφάνιση που έκανε προσφορά στον ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟ ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΨΑΘΑΣ ή ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ με την σύζυγο του ΑΝΘΟΥΣΑ ΨΑΘΑ σε μνήμη του αδικοχαμένου υιού τους ΜΑΝΩΛΗ ΨΑΘΑ.

Τελειώνοντας θα θέλαμε και εμείς από την πλευρά μας να συγχαρούμε την διοργανώτρια αρχή για την σπουδαία προσφορά της στο χώρο του Μηλέικου τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου καθώς επίσης και τον ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟ Α.Σ υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε το παραπάνω πρωτάθλημα και ιδίως τον ακούραστο Πρόεδρο της ομάδος Μιχάλη Βαμβακάρη.

Επίσης ευχαριστούμε το MILOS LIFE για την διάθεση μέρους του φωτογραφικού υλικού

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares