Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 08:36

Νίκες για τους πρωτοπόρους στη Σίφνο!

Νικηφόρες ήταν για του πρωτοπόρους η 8η και 9η αγωνιστική το 12ο Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5x5 "Ι. Αναπλιώτης" στην Σίφνο.

8η αγωνιστική

Μερόπη – Άμπαλοι: 21 - 3
Γκολ:
(Μερόπη): Ζουμης Νίκος (8), Ζάσκας Δημήτρης (5), Κασιώτης Γιώργος (5), Χρύσος Νίκος (2), Κοτζιάς Ηλίας.
(Άμπαλοι): Πατριάρχης Τζαννής (2), Γεροντής Δημήτρης.

 

LMS (Atletico Αρτεμώνα) - Μαύρα Πρόβατα: 10 - 7
Γκολ:
(Μαύρα Πρόβατα): Μαργιάνος Βασίλης (2), Δεπάστας Νίκος, Κατζηλιέρης Νίκος, Καλογήρου Αντώνης, Γεωργούλης Γιώργος, Λουκιανός Γιάννης.
(LMS Atletico Αρτεμωνα): Μιχαλέας Μαρίνος (4), Λεμπέσης Μανώλης (3), Γεροντόπουλος Σπύρος, Σαλέμης Μίλτος, Λουκατάρης Γιαννούλης.

Αίμα, άμμος και θέαμα.

Ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, με εντάσεις, ανατροπές στο σκορ και ραγματικά εξαίσια γκολ.
Το σκορ άνοιξαν τα Πρόβατα με τον Βασίλη Μαργιάνο και διπλασίασαν τα τέρματα τους με προβολή του Νίκου Κατζηλιέρη μετά από κόρνερ του Αντώνη Καλογήρου. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μανώλης Λεμπέσης μείωσε σε 2-1 μετά από όμορφο συνδυασμό με τους συμπαίχτες του. 
Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες βγήκαν με «μαχαίρι στα δόντια» αποφασισμένες να διεκδικήσουν τη νίκη και 5 λεπτά μετά την έναρξη ο Γιαννούλης Λουκατάρης έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Μαρίνος Μιχαλέας τρία μέτρα έξω από την περιοχή και αριστερά με κεφαλιά έστειλε ψηλοκρεμαστά τη μπάλα πάνω από τον Απόστολο Βενάκη στο «παραθυράκι» της εστίας του βάζοντας ίσως το πιο όμορφο γκολ της διοργάνωσης μέχρι τώρα ισοφαρίζοντας σε 2-2. Λίγο μετά και σε μια αντεπίθεση των Προβάτων ο Αντώνης Καλογήρου από το κέντρο έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Δεπάστα που έκανε το 2-3.
Στην επόμενη φάση ο Σπύρος Γεροντόπουλος 2 μέτρα κάτω από το κέντρο και πάνω στη γραμμή του πλαγίου έπιασε μια «φωτοβολίδα» που πήγε καρφί στο άλλο «παραθυράκι» του Βενάκη, (γκολ ποίημα και αυτό) κάνοντας το 3-3.
Και η βροχή των γκολ συνεχίστηκε αφού ο Αντώνης Καλογήρου μετά από μια επέλαση από αριστερά μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα του Κορακή πανηγυρίζοντας έξαλλα κάνοντας το 3-4

Όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει αφού ο Μανώλης Λεμπέσης περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του ξεκινώντας από το ένα τέρμα και φτάνοντας στο άλλο πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 4-4 ενώ στην επόμενη φάση ο Μαρίνος Μιχαλέας μετά από λάθος της άμυνας των Προβάτων έκανε το και 5-4.
Κάπου εκεί η ψυχολογία άρχισε να γέρνει υπέρ των LMS και με τον Μιχαλέα και τον Λεμπέση να βρίσκονται με κλειστά μάτια έκαναν το 7-4. Από εκεί και πέρα οι άμυνες άνοιξαν αφού και οι δυο ομάδες είχαν αφηνιάσει. Τελικά οι δυο ομάδες πέτυχαν από τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και απλά διαμόρφωσαν και το τελικό σκορ σε 10-7.

Με αυτήν τη νίκη οι LMS πήραν σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της 4ης θέσης και ίσως κάνουν όνειρα και για είσοδο στην πρώτη τριάδα.

 

Ταύροι – Απάλευτοι: αναβλήθηκε

Ρεπό: Πειρατές

 

9η αγωνιστική

Άμπαλοι - Ταύροι: 5 - 12
Γκολ:
(Ταύροι): Χρύσος Αντώνης (4), Ατσόνιος Αντώνης (3), Γκούμας Νικηφόρος (2), Καρύδης Λάμπρος, Άγγελος, Πατριάρχης Φίλιππος (αυτογκόλ).
(Άμπαλοι): Δημήτρης (3), Πατριάρχης Τζαννής (2).


Τα μόνα άξια αναφοράς ήταν το πάθος των Άμπαλων, το αριστερό του Τζαννή, η προσπάθεια του Αντώνη Χρύσου να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στο βάρος της φανέλας και ο μέτριος Νικηφόρος Γκούμας.

 

Απάλευτοι - Μερόπη: 4 - 10
Γκολ:
(Απάλευτοι): Καράβης Γιώργος (2), Σταυριανός Δημήτρης, Κορακής Σίμος.

(Μερόπη): Μουτσάκης Νίκος (5), Ζουμης Νίκος (2), Ντόσκας Νίκος (2), Μπασάϊ Αντώνης.

Το "πάλαι ποτέ" ντέρμπι μπορεί να μην θύμισε αγωνιστικά ντέρμπι αλλά και μόνο η παρουσία 5! παραγόντων της Μερόπης στον πάγκο είπε πολλά.
Αγωνιστικά, ο Νίκος Μουτσάκης με 4 γκολ στην αρχή του παιχνιδιού ουσιαστικά το τελείωσε πριν καν αρχίσει, αφού οι νεανική ομάδα των Απάλευτων φάνηκε ότι δεν είχε το τσαγανό να ανταπεξέλθει τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, γιατί στο δεύτερο και με αφορμή κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις που ο διαιτητής καταλόγισε υπέρ της Μερόπης, οι Απάλευτοι άρχισαν να εκνευρίζονται κάτι το οποίο φάνηκε με το «κατέβασμα του παντελονιού» του Γιώργου Καράβη μετά από ένα γκολ με κεφαλιά που πέτυχε, δείχνοντας τα οπίσθια του στην ομάδα της Μερόπης. Επί του προκειμένου οι Απάλευτοι προσπάθησαν αλλά αφού ο Σίμος Κορακής ήταν (ή το έπαιζε) άρρωστος δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

 

LMS (Atletico Αρτεμώνα) - Πειρατές 5 - 9
Γκολ:
(LMS Atletico Αρτεμώνα): Μιχαλέας Μαρίνος (4), Σαλέμης Μίλτος.
(Πειρατές): Κίτσαλης Αλέξανδρος (3), Μπελιός Ντίνος (3), Λεμπέσης Γρηγόρης, Μαζαρός Βαγγέλης, Κίτσαλης Γιώργος.

 

Ρεπό: Μαύρα Πρόβατα

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΓΚΟΛ

ΣΥΝΟΛΟ

Ομάδα

Αγώνες

Βαθμοί

+

-

ΔΙΑΦ.

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

1

ΜΕΡΟΠΗ

10

27

100

38

62

9

0

1

2

ΤΑΥΡΟΙ

9

21

74

44

30

7

0

2

3

ΠΕΙΡΑΤΕΣ

7

18

53

32

21

6

0

1

4

LMS

9

9

62

63

-1

3

0

6

5

ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

8

6

43

46

-3

2

0

6

6

ΑΠΑΛΕΥΤΟΙ

7

6

29

47

-18

2

0

5

7

ΑΜΠΑΛΟΙ

8

0

24

117

-93

0

0

8

 

ΣΚΟΡΕΡ

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΜΑΔΑ

ΓΚΟΛ

1

ΜΙΧΑΛΕΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

LMS

29

2

ΑΤΣΟΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΤΑΥΡΟΙ

27

3

ΜΟΥΤΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΕΡΟΠΗ

23

4

ΓΚΟΥΜΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΙ

20

5

ΚΟΡΑΚΗΣ ΣΙΜΟΣ

ΑΠΑΛΕΥΤΟΙ

17

6

ΜΠΕΛΙΟΣ ΝΤΙΝΟΣ

ΠΕΙΡΑΤΕΣ

17

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares