Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 15:37

Σίφνος: Επικράτηση των φαβορί στο φινάλε του 1ου γύρου

Ο πρώτος γύρος του φετινού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε χθες με τα φαβορί να επικρατούν και στις τρεις αναμετρήσεις.

Στην πρώτη θέση ισοβαθμούν 3 ομάδες (Μερόπη, Ταύροι, Πειρατές) με μόλις μια ήττα η καθεμία στη δεύτερη θέση ισοβαθμούν επίσης 3 ομάδες (Μαύρα Πρόβατα, LMS, Απάλευτοι) ενώ στην ουρά της βαθμολογίας βρίσκονται χωρίς βαθμό οι Άμπαλοι.

Ο δεύτερος γύρος λοιπόν και όπως έχει η κατάταξη στη βαθμολογία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού όλες οι ομάδες θα παλέψουν για την είσοδο τους στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στην τελική φάση των Play off.

 

LMS (Atletico Αρτεμώνα) – Ταύροι: 4 - 6
Γκολ:
(
LMS Atletico Αρτεμώνα): Λουκατάρης Γιαννούλης (2), Μιχαλέας Μαρίνος, Λεμπέσης Μανώλης.
(Ταύροι): Ατσόνιος Αντώνης (3), Χρύσος Γιώργος (2), Γκούμας Νικηφόρος.

Κάποιοι θέλουν, άλλοι όμως μπορούν...

Οι «Ελεμέδες» κατέβηκαν στον αγώνα αυτό με ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους έβαζε δυνατά στο κυνήγι για τα play-off. Μπήκαν δυνατά στον αγώνα και μόλις στο ξεκίνημα με τον Γιαννούλη Λουκατάρη να βγάζει μια μαγική ασίστ με τακουνάκι στον επερχόμενο Μανώλη Λεμπέση ο οποίος δε λάθεψε από το ύψος του πέναλτι και έκανε το 1-0. Η χαρά δεν κράτησε πολύ αφού ο Γιώργος Χρύσος δείχνοντας στον Αντώνη Χρύσο και στον Νικηφόρο Γκούμα που είχαν χάσει δυο σουτ προ κενής εστίας πάνω στη γραμμή πως μπαίνει η μπάλα στο πλεχτό έκανε το 1-1. Από εκεί και ύστερα το ματς ήταν καταπόνηση των οφθαλμών των θεατών οι οποίοι αναλώνονταν στις εξέδρες με θέματα τύπου "Πόσο ιδρωμένος είναι ο Γκούμας" και "Που στο καλό έχει τόσο καλά κρυμμένο τόσο ταλέντο ο Γιαννούλης". Ο οποίος Γιαννούλης λίγο πριν το ημίχρονο μετά από μια ομαδική αντεπίθεση των Ελεμέδων έκανε το 2-1 βάζοντας προβλήματα προς λύση στους Ταύρους για το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι Ταύροι μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώνουν και με έναν Ατσόνιο Αντώνη να βγάζει φωτιές και να μη δίνει από το δεξί στο αριστερό μετέτρεψαν το 2-1 σε 2-4 μεσα σε 10 λεπτά. 
Όμως το ματς δεν είχε τελειώσει εκεί.

Δείχνοντας αποθέματα ψυχής και υπό τις φωνές του κοινού πρώτα ο Μαρίνος Μιχαλέας και στη συνέχεια ο Γιαννούλης Λουκατάρης ισοφάρισαν το παιχνίδι με 7 λεπτά να απομένουν για τη λήξη. 
Όμως η «πριμαντόνα» δεν είχε βγει να τραγουδήσει και έτσι ο άφαντος μέχρι εκείνη τη στιγμή Γκούμας δείχνοντας ότι οι μεγάλοι παίχτες είναι για τα μεγάλα γκολ έκανε μετά από 2 λεπτά το 5-4 και έκοψε τα πόδια των Ελεμέδων αφήνοντας τον Ατσόνιο Αντώνη να κάνει το 6-4 βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα της νίκης...

 

Μαύρα Πρόβατα – Άμπαλοι: 14 - 2
Γκολ:
(Μαύρα Πρόβατα): Δεπάστας Νίκος (6), Καλογήρου Αντώνης (4), Ατσόνιος Άγγελος (2), Μαργιάνος Βασίλης, Μαυρογιάννης Νίκος (αυτογκόλ).
(Άμπαλοι): Γεροντής Δημήτρης, Μαργιάνος Βασίλης (αυτογκόλ).


Παιχνίδι υπήρχε όσο το σκορ ήταν στο 1-1 στο πρώτο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου.

Στη συνέχεια τα Πρόβατα βρήκαν τα πατήματα τους και τελείωσαν εμφατικά το παιχνίδι. Οι Άμπαλοι θα ψάξουν στον δεύτερο γύρο την πρώτη τους νίκη.

 

Απάλευτοι – Πειρατές: 5 - 8
Γκολ:
(Απάλευτοι): Κορακής Σίμος (4), Κόμης Σωτήρης.
(Πειρατές): Λεμπέσης Σπύρος (3), Μπελιός Ντίνος (3), Μαζαρός Βαγγέλης, Λεμπέσης Γρηγόρης.

Άλλοι τις ευκαιρίες, άλλοι τα γκολ…

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την 5αδα των Απάλευτων να θυμίζει κάτι από Λύκειο αφού υπήρχε μια 5αδα μαθητών λυκείου και ο "παππούς-καθοδηγητής-μέντορας" Σίμος Κορακής να δίνει οδηγίες-κατευθύνσεις στους συμπαίχτες του. 
Ο αγώνας ξεκίνησε με ένα γκολ βγαλμένο από τα βάθη της Premier League αφού ο Γρηγόρης Λεμπέσης με άψογη σέντρα βρήκε στην καρδιά της άμυνας τον Βαγγέλη Μαζαρό ο οποίος αφού πήδηξε «δύο με δυόμισι» μέτρα και κάρφωσε τη μπάλα με κεφαλιά στο «παραθυράκι» της εστίας του Ανδρέα Τρούλλου. Λίγο μετά ο Σπύρος Λεμπέσης έκανε το 2-0 με σουτ και εκείνη τη στιγμή ο Σίμος Κορακής πήρε το όπλο του...
Με δύο φωτοβολίδες (προφανώς με το αριστερό) ισοφάρισε το παιχνίδι και ανάγκασε τους Πειρατές να πάρουν εσπευσμένα time-out για να ηρεμήσουν τα πνεύματα που είχαν οξυνθεί από την ισοφάριση. Μετά το time-out και μέχρι τη λήξη οι Πειρατές με Σπύρο Λεμπέση και Μπελιό έκαναν το 4-2 και όπως φάνηκε από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου πάλι πίστεψαν ότι κέρδισαν.
Αλλά όχι, αφού ο Σωτήρης Κόμης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-3 και τότε άρχισε η πίεση στα "καρέ" του Πάνου Χρύσου ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι όπου χρειάστηκε ήταν μια ομάδα μόνος του. Η πίεση αυτή ήταν άκαρπη και σε μια ανύποπτη φάση όπου οι Απάλευτοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του Σπύρου Λεμπέση στον Αντώνη Συνοδινό στην εξέλιξη της φάσης ο Γρηγόρης Λεμπέσης έκανε το 5-3.
Αλλά τελικά δεν άλλαξε κάτι, η πίεση συνεχίστηκε, τα σουτ έδιναν και έπαιρναν από Σταυριανό, Συνοδινό και Καράβη αλλά μονο ο Σίμος Κορακής ήξερε να τη στείλει στα δίχτυα για τρίτη φορά στο παιχνίδι. Και πάλι όμως το 5-4 δεν κράτησε πολύ αφού ο φορμαρισμένος Σπύρος Λεμπέσης έκανε το 6-4, ενώ ο Μπελιός το 7-4 βάζοντας ουσιαστικά τέλος στην αναμέτρηση, παρόλο που ο Σίμος Κορακής ήθελε να δείξει στα πιτσιρίκια πως βάζουν γκολ αφού έβαλε ακόμα ένα σε αντίθεση με τους συμπαίχτες του που είχαν βαλθεί να αποδείξουν ότι μπορούσαν να σημαδεύουν τα δοκάρια και τον Χρύσο όλη νύχτα...
Κερασάκι στην τούρτα το πρώτο γκολ του Μπελιού στην ιστορία του πρωταθλήματος με πλασέ λίγο έξω από την περιοχή που έκανε και το τελικό 8-5.

 

Ρεπό: Μερόπη

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΟ
Ομάδα Αγώνες Βαθμοί + - ΔΙΑΦ. Νίκες Ισοπαλίες Ήττες
1 ΜΕΡΟΠΗ 6 15 51 20 31 5 0 1
2 ΤΑΥΡΟΙ 6 15 44 25 19 5 0 1
3 ΠΕΙΡΑΤΕΣ 6 15 44 27 17 5 0 1
4 ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ 6 6 32 27 5 2 0 4
5 LMS 6 6 45 37 8 2 0 4
6 ΑΠΑΛΕΥΤΟΙ 6 6 25 37 -12 2 0 4
7 ΑΜΠΑΛΟΙ 6 0 16 84 -68 0 0 6

ΣΚΟΡΕΡ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΜΑΔΑ ΓΚΟΛ
1 ΑΤΣΟΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΑΥΡΟΙ 20
2 ΜΙΧΑΛΕΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ LMS 18
3 ΚΟΡΑΚΗΣ ΣΙΜΟΣ ΑΠΑΛΕΥΤΟΙ 16
4 ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ 15
5 ΜΠΕΛΙΟΣ ΝΤΙΝΟΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ 14

 

Άρθρα: Ντίνος Μπελιός

Επιμέλεια-Πίνακες: Χρήστος Βασάλος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares