Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 14:55

Πάνθεον: Εντυπωσιακή Δόξα. Νίκη η Πιάστον Βίλα στην Πάρο

Μετά τις δυο πρώτες νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ 5-3 της ΔΟΞΑΣ Παραλία με τους ANONYMOUS και της ΠΙΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ με την ΛΑ ΚΟΥΡΟΥΝΙΑ, χθες είχαμε την σύγκρουση της ΔΟΞΑΣ Π. με τους YELLOW BOYS.


Τελικό σκορ 9-4 για την εξαιρετική ΔΟΞΑ Π.
Πραγματοποιώντας την καλύτερη της εμφάνιση η ομάδα κυριάρχησε στον αγώνα και έθεσε τις βάσεις για την διεκδίκηση του τροπαίου.
Μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά και πειθαρχημένα, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Στέλιο, ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, ενώ όλοι έβαλαν την ομάδα πάνω από το εγώ τους.
Οι Ναουσαιοι προηγήθηκαν νωρίς 1-0, αλλά μετά βρέθηκαν πίσω με 4-1, μπόρεσαν να αντιδράσουν και να μειώσουν 4-3, όμως ο Στέλιος ήταν ασταμάτητος και μετά το 6-4 στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, σχεδόν τα παράτησαν και οι νικητές βρήκαν την ευκαιρία να δώσουν διαστάσεις στο σκορ.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τάκης με την ποδιά στο τελευταίο γκολ και μετά σε μια επίδειξη fair-play, παρηγορούσε τον Μιχάλη!
Βέβαια ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και το μόνο σίγουρο είναι ότι περιμένουμε να δούμε και άλλες ματσαρες σαν το χθεσινό.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares