Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 15:55

Σίφνος: Ταύροι η Μερόπη της 3η αγωνιστική

Από την Παρασκευή 05/04 έως και χθες 08/04/2013 διεξήχθη η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος με το μόνο αξιοσημείωτο το επεισοδιακό ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στους Ταύρους και την Μερόπη.

 

Ταύροι - Μερόπη: 2 - 6

Γκολ:

(Ταύροι): Ατσόνιος Αντώνης, Χρύσος Αντώνης.

(Μερόπη): Ζάσκας Δημήτρης (3), Μουτσάκης Νίκος (2), Ντόσκας Νίκος.

 

Σε ένα επεισοδιακό και σκληρό ματς που διεξήχθη κάτω από θυελλώδεις ανέμους η Μερόπη επικράτησε των Ταύρων με 6 - 2.
Το σκορ άνοιξε ο Αντώνης "Φώτης" Ατσόνιος με ένα σουτ από δεξιά το οποίο πήγε δοκάρι και γκολ. Η Μερόπη αντέδρασε γρήγορα και με δυο γκολ του Δημήτρη Ζάσκα και ένα του Νίκου Μουτσάκη πέρασε μπροστά αλλά λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Αντώνης Χρύσος μείωσε σε 2-3 ενώ οι Ταύροι είχαν και την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με δύο δοκάρια του Νικηφόρου Γκούμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μουτσάκης και Ζάσκας με σουτ έξω από την περιοχή έκαναν το 2-5. Οι Ταύροι προσπάθησαν να γυρίσουν στο ματς έχοντας την κατοχή και ευκαιρίες όπως και ένα ακόμα δοκάρι με σουτ του Γιώργου Χρύσου. Κάπου εκεί και λίγο πριν τη λήξη μετά απο 2-3 συνεχόμενα σκληρά μαρκαρίσματα των παιχτών της Μερόπης ο Αντώνης Ατσόνιος "αποχώρησε" από τον αγώνα και άφησε την ομάδα του με 4 παίχτες!
Λίγο πριν τη λήξη και παίζοντας με παίχτη παραπάνω αφού οι Ταύροι δεν είχαν παίχτη να αναπληρώσει το κενό η Μερόπη έκανε το τελικό 2-6.

 

Πειρατές - Μαύρα Πρόβατα: 2 - 1
Γκολ:
(Πειρατές): Λεμπέσης Γρηγόρης, Μπελιός Ντίνος.

(Μαύρα Πρόβατα): Δεπάστας Νίκος.

 

Από τα πιο σκληρά και αμφίρροπα παιχνίδια που έχουν γίνει στο πρωτάθλημα.
Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη και πάλεψαν σκληρά γι'αυτή. 

Οι άμυνες κυριάρχησαν όπως φαίνεται και στο τελικό σκορ, ενώ στην απόδοση τα Μαύρα Πρόβατα μπορούν να αισθάνονται αδικημένοι από το αποτέλεσμα αφού και δεν άφησαν τους Πειρατές να απειλήσουν παίζοντας άμυνα παντού αλλά και είχαν περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουν.
Οι Πειρατές προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό μετά από μια (από τις λίγες) αδράνειες της άμυνας των "Προβάτων" με τον Γρηγόρη Λεμπέση και μετά το γκολ αυτό μέχρι να ισοφαρίσει ο Νίκος Δεπάστας 15 λεπτά πριν τη λήξη οι δυο ομάδες εξουδετέρωναν η μία την άλλη.

Ο αγώνας φαινόταν ότι θα κρινόταν στο γκολ όπως και έγινε.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης τα Μαύρα Πρόβατα ανέβασαν την απόδοση τους και είχαν ένα επιθετικό "κρεσέντο" το οποίο δεν τους απέφερε το γκολ παρά μόνο δοκάρια.

Η διαφορά ήταν ότι στο επιθετικό "κρεσέντο" των Πειρατών που ακολούθησε τα τελευταία 5λεπτά του παιχνιδιού κατάφεραν να κάνουν αυτό που δεν έκαναν οι αντιπάλοι τους. Να σκοράρουν και να πάρουν το ματς, τους βαθμούς και τις εντυπώσεις!

 

Άμπαλοι - Απάλευτοι: 5 - 8
Γκολ:
(Άμπαλοι): Πατριάρχης Φίλιππος (2), Κόμης Γιάννης, Μαυρογιάννης Νίκος, Σταυριανός Δημήτρης (αυτογκόλ).

(Απάλευτοι): Κορακής Σίμος (4), Κόμης Σωτήρης (2), Τρούλλος Ανδρέας, Σταυριανός Δημήτρης.

 

Όσοι νόμιζαν βασιζόμενοι στα προηγούμενα παιχνίδια των Άμπαλων ότι θα είχαν ένα ματς παρωδία διαψεύστηκαν πανηγυρικά!

Μετά από το γρήγορο προβάδισμα των Απάλευτων με 2-0 οι Άμπαλοι δείχνοντας ότι δεν κατέβηκαν στο πρωτάθλημα για τουρισμό και υπό την άψογη καθοδήγηση του coach-keeper-captain Αντώνη Γεροντόπουλου κατάφεραν στο ημίχρονο να ισοφαρίσουν τον αγώνα σε 2-2 με τον Φίλιππο Πατριάρχη να μοιάζει με "Van Basten" στην περιοχή του Αντωνη Σανακη.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Άμπαλοι βλέποντας ότι το διάσημο αριστερό πόδι του Σίμου Κορακή είχε αρχίσει να γίνεται χειρότερο από το δεξί του πίστεψαν στη νίκη και παρότι έμειναν πίσω δύο φορές με 4-2 και 5-3 κατάφερναν πάντα να μένουν κοντά στο σκορ φροντίζοντας γι'αυτό τη μια ο Δημήτρης Σταυριανός με το αυτογκόλ του και την άλλη ο Νίκος Μαυρογιάννης ο οποίος παρόλες τις φωνές του coach του στις ακαδημίες του Πανσιφναικού Γιώργου Χρύσου ο οποίος έκανε σαν χούλιγκαν στις εξέδρες έκανε το 5-4.

Σε αυτό το κομβικό σημείο ο Σίμος Κορακής ζήτησε time-out.

Μετά το time-out αυτό με δύο κλεψίματα στην άμυνα των Άμπαλων ο Σίμος έκανε γρήγορα το 7-4 και "τελείωσε" την εύθραυστη ψυχολογία των Άμπαλων μαζί και το ματς...

Το μόνο που απέμεινε ήταν ο Γιάννης Κόμης να βρει κάτι άλλο εκτός από τα δοκάρια (έχει ίσα με 14 σε τρία ματς των Άμπαλων) και να κάνει το 8-5, αποτέλεσμα που σε σχέση με τα προηγούμενα δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα των Άμπαλων, προβληματισμό στην ομάδα των Απάλευτων και αυτοπεποίθηση στον κατακερματισμένο εγωισμό του Σίμου Κορακή.

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΟ
Ομάδα Αγώνες Βαθμοί + - ΔΙΑΦ. Νίκες Ισοπαλίες Ήττες
1 ΜΕΡΟΠΗ 3 9 29 4 25 3
2 ΠΕΙΡΑΤΕΣ 2 6 11 5 6 2
3 ΤΑΥΡΟΙ 3 6 25 11 14 2 1
4 LMS 2 3 12 14 -2 1 1
5 ΑΠΑΛΕΥΤΟΙ 3 3 10 20 -10 1 2
6 ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ 2 0 6 10 -4 2
7 ΑΜΠΑΛΟΙ 3 0 10 39 -29 3

 ΣΚΟΡΕΡ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΜΑΔΑ ΓΚΟΛ
1 ΑΤΣΟΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΑΥΡΟΙ 13
2 ΜΠΑΣΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΡΟΠΗ 7
3 ΧΡΥΣΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΑΥΡΟΙ 7
4 ΜΟΥΤΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΕΡΟΠΗ 6
5 ΝΤΟΣΚΑΣ ΝΙΚΟΣ ΜΕΡΟΠΗ 6

 

Άρθρα: Ντίνος Μπελιός

Επιμέλεια-Πίνακες: Χρήστος Βασάλος

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares