Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 15:05

Σίφνος: Νίκη για τους τρείς πρωτοπόρους!

Συνεχίζει ακάθεκτη η Μερόπη ενώ οι Ταύροι πήραν μεγάλη νίκη στο ντέρμπυ, όσο για τους Πειρατές σημείωσαν θεαματική νίκη για την 4η αγωνιστική.

 

LMS (Atletico Αρτεμώνα) - Μερόπη: 4 - 9
Γκολ:
(LMS Atletico
Αρτεμωνα): Σαλέμης Μίλτος (2), Μιχαλέας Μαρίνος (2).

(Μερόπη): Ντόσκας Νίκος (3), Ζάσκας Δημήτρης (2), Μπάμπαν Αντρέι (2), Χρύσος Νίκος, Κασιώτης Γιώργος.


Οι LMS έπιασαν στον ύπνο τη Μερόπη στα 3 πρώτα λεπτά του αγώνα και με δύο γκολ του Μαρίνου Μιχαλέα έδωσαν στους "Antimeropistas" που είχαν κατακλύσει το γήπεδο των Καμαρών την ελπίδα για το θαύμα.

Όμως ο αρχηγός της Μερόπης Δημήτρης Ζάσκας με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Αντρέι Μπάμπαν έκαναν γρήγορα το 2 - 2 αλλά λίγο μετά ο Δημήτρης Ζάσκας έπιασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή της ομάδας του θεωρόντας ότι είχε κερδίσει φάουλ χωρίς ο διαιτητής να έχει σφυρίξει. Ο διαιτητής κατελόγησε την εσχάτη των ποινών και ο Μίλτος Σαλέμης δε λάθεψε από τη βούλα κάνοντας το 3 -2 ενώ στην επόμενη φάση ο ίδιος παίχτης έκανε το 4 -2 στέλνοντας τους "Antimeropistas" στα κάγκελα του γηπέδου να πανηγυρίζουν έξαλλοι.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους LMS να έχουν ένα ισχυρό προβάδισμα το οποίο στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκαν ανίκανοι να εκμεταλλευθούν αφού ο τερματοφύλακας τους Αντώνης Κορακής (που βρέθηκε σε μια κακή μέρα) τρώγοντας τρία εύκολα γκολ στα πρώτα 10 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου τελείωσε την υπόθεση νίκη για τη Μερόπη.
Η οποία Μερόπη παίζοντας χαλαρά απέναντι στους "κλαταρισμένους" στο δεύτερο ημίχρονο LMS έφτασε το σκορ στο 9 άκοπα και αβασάνιστα...
Highlight της βραδιάς το απίστευτο γκολ του Γιώργου "Τουρίστα" Κασιώτη ο οποίος μετά από μπαλιά του αρχηγού του στόπαρε με το στήθος και κάνοντας ένα "αεροπλανικό" έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών της εξέδρας.

 

 

Ταύροι - Μαύρα Πρόβατα: 5 - 4
Γκολ:
(Ταύροι): Γκούμας Νικηφόρος (3), Χρύσος Γιώργος, Σιγάλας Γιάννης.

(Μαύρα Πρόβατα): Καλογήρου Αντώνης (2), Λουκιανός Γιάννης, Ατσόνιος Άγγελος.

 

Τα Μαύρα Πρόβατα καίγονταν για τη νίκη αλλά οι Ταύροι με έναν εξαιρετικό Γκούμα ο οποίος "χόρευε" στην επίθεση βάζοντας γκολ και μοιράζοντας ασίστ προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 4-0 δείχνοντας ότι αν και κακογερασμένοι οι περισσότεροι (αφού το "Ζοζέ" ακόμα και την ώρα που σκόραρε κρατούσε το πόδι του) κάτι "ξεπνέματα" μπάλας ξέρουν ακόμα...
Αλλά όπως προείπαμε οι κακογερασμένοι Ταύροι στο δεύτερο ημίχρονο αναμενόμενα έπεσαν και τα Πρόβατα άρχισαν να επιτίθενται κατά κύματα και με το Γιάννη Λουκιανό και τον Αντώνη Καλογήρου μείωσαν σε 4-2.

Με τη σέντρα όμως ο Γκούμας δείχνοντας ότι είναι σε δαιμονιώδη φόρμα με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ έπιασε στον ύπνο τον τερματοφύλακα Βασίλη Μαργιάνο και έκανε το 5-2.

Τα Μαύρα Πρόβατα όμως δεν πτοήθηκαν και πάλι με τον Αντώνη Καλογήρου να καταθέτει ψυχή έκαναν το 5-3 και λίγο πριν τη λήξη να περνάει όλη την ομάδα των Ταύρων και να δίνει γκολ πάρε-βάλε στον Άγγελο Ατσόνιο. Αλλά τελικά τα Πρόβατα δεν πρόλαβαν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και έμειναν με την πικρή γεύση της ήττας για τρίτη φορά αφήνοντας όμως στους φιλάθλους που είδαν το παιχνίδι την εντύπωση πως τίποτα δεν έχει τελειώσει γι'αυτούς!

 

 

Πειρατές - Άμπαλοι: 10 - 2
Γκολ:
(Πειρατές): Μπελιός Ντίνος (4), Μαζαρός Βαγγέλης (3), Λεμπέσης Σπύρος (2), Λεμπέσης Γρηγόρης.

(Άμπαλοι): Κόμης Γιάννης, Πατριάρχης Φίλιππος.

 

Οι Άμπαλοι δεν έπιασαν τα στάνταρ απόδοσης του περασμένου τους ματς και παρόλο που ισοφάρισαν γρήγορα τους Πειρατές σε 1-1 δεν κατάφεραν να συνεχίσουν παρόλα τα (κλασσικά πλέον) δοκάρια του Γιάννη Κόμη.

Οι Πειρατές έκαναν γρήγορα το 5-1 στο πρώτο ημίχρονο και τελείωσαν το ματς το οποίο στο δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

 

Ρεπό: Απάλευτοι

 

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

        ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΟ
Ομάδα Αγώνες Βαθμοί + - ΔΙΑΦ. Νίκες Ισοπαλίες Ήττες
1 ΜΕΡΟΠΗ 4 12 38 8 30 4
2 ΠΕΙΡΑΤΕΣ 3 9 21 7 14 3
3 ΤΑΥΡΟΙ 4 9 30 15 15 3 1
4 ΑΠΑΛΕΥΤΟΙ 4 6 16 24 -8 2 2
5 LMS 4 3 20 29 -9 1 3
6 ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ 3 0 10 15 -5 3
7 ΑΜΠΑΛΟΙ 4 0 12 49 -37 4

 

ΣΚΟΡΕΡ

  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΜΑΔΑ ΓΚΟΛ
1 ΑΤΣΟΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΑΥΡΟΙ 13
2 ΚΟΡΑΚΗΣ ΣΙΜΟΣ ΑΠΑΛΕΥΤΟΙ 9
3 ΜΙΧΑΛΕΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ LMS 9
4 ΝΤΟΣΚΑΣ ΝΙΚΟΣ ΜΕΡΟΠΗ 9

Άρθρα: Ντίνος Μπελιός

Επιμέλεια-Πίνακες: Χρήστος Βασάλος

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares