Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 15:44

Ξεκίνησε το 12ο Πρωτάθλημα 5Χ5 Σίφνου "Ιωάννης Αναπλιώτης"

Με το τέλος του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων όπου μετείχε για πρώτη φορά η ομάδα του νησιού μας ο Πανσιφναϊκός ξεκίνησε στις 27 Μαρτίου το 12ο Πρωτάθλημα 5Χ5 Σίφνου "Ιωάννης Αναπλιώτης".

Στη φετινή διοργάνωση παίρνουν μέρος 7 ομάδες: οι Πειρατές που ήταν και οι περσινοί πρωταθλητές, οι Ταύροι που ήταν οι φιναλίστ, η Μερόπη, οι Απάλευτοι, οι LMS και δύο πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες τα Μαύρα Πρόβατα και οι Άμπαλοι.

Στο φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθούν 2 γύροι απ'όπου οι πρώτες 4 ομάδες θα προκριθούν στα Play-off ενώ οι 3 τελευταίες θα αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση.

Τα παιχνίδια έχει αποφασιστεί να διεξάγονται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο και θα τα διαιτητεύει ο Κος Μάκης Φράγκος.

Αποτελέσματα 1ης και 2ης αγωνιστικής

Στην 1η αγωνιστική της φετινής διοργάνωσης οι Άμπαλοι η μια από τις δύο πρωτοεμφανιζόμενες ομάδα είχε δύσκολο έργο αφού κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πολύπειρη και πολυνίκης του θεσμού ομάδα της Μερόπης και τελικά γνώρισε μια βαριά ήττα.

 

Μερόπη - Άμπαλοι: 12 - 1

Γκολ:

(Μερόπη): Μπασάι Αντώνης (5), Ντόσκας Νίκος (4), Κασιώτης Γιώργος, Χρύσος Νίκος, Δαρζέντας Μηνάς.

(Άμπαλοι): Κόμης Γιάννης.

 

Ταύροι - Απάλευτοι: 4 - 1
Γκολ:
(Ταύροι): Ατσόνιος Αντώνης "Φώτης" (3), Χρύσος Αντώνης "Κατού".

(Απαλευτοι): Κόμης Σωτήρης.


Σε ένα δυνατό ματς στο οποίο όπως πολύ εύστοχα είπε ο Νικηφόρος Γκούμας αναμετρήθηκαν το παρελθόν με το μέλλον της ποδοσφαιρικής Σίφνου, το παρελθόν κέρδισε.

Οι Ταύροι προηγήθηκαν με τον "Φώτη" αλλά ισοφαρίστηκαν σχετικά γρήγορα από τον Σωτήρη Κόμη στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μια φλύαρη υπεροχή των Απάλευτων δεν απέδωσε καρπούς και έτσι χτυπώντας στις αντεπιθέσεις και με το "Κατού" να σκοράρει με ένα συγκλονιστικό εναέριο βολ-πλανέ κόντρα στην παλιά του ομάδα (το οποίο πανηγύρισε χλιαρά) οι Ταύροι έκαναν το σκορ 3-1. Λίγο πριν τη λήξη του ματς ο "Φώτης" με μια ατομική ενέργεια πέρασε τον αντίπαλο του και με ένα δεξί εξωτερικό μύτο από αριστερά έστειλε τη μπάλα σύρριζα στο δοκάρι και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Πριν το παιχνίδι διοργανώθηκε η τελετή παράδοσης της φανέλας με το "7" και το όνομα "Σερέτης" των Απάλευτων από το "Κατού" στον Αντρέα Τρούλλο. Φανέλα που φόρεσε ο νεοαποκτηθείς Αντώνης Συνοδινός καλούμενος να ανταπεξέλθει στο ειδικό βάρος της φανέλας αυτής.

 

Μαύρα Πρόβατα - LMS (Atletico Αρτεμώνα): 5 - 8
Γκολ:
(Μαυρα Προβατα): Ατσόνιος Άγγελος (3), Καλογήρου Αντώνης "Πλύντης", Λουκιανός Γιάννης. 

(LMS Atletico Αρτεμωνα): Γεροντόπουλος Σπύρος (3), Μιχαλέας Μαρίνος (3), Λουκατάρης Γιαννούλης (2).

 

Τα Μαύρα Πρόβατα κάνοντας πρεμιέρα στο πρωτάθλημα ως νεοσύστατη ομάδα ξεκίνησαν πολύ δυνατά και με έναν "αφηνιασμένο" Άγγελο Ατσόνιο κόντρα στην πρώην ομάδα του έκαναν με τρία δικά του γκολ αλλά και μια ασίστ στο πρώτο ημίχρονο το 4-1.

Εξαιρετική κυκλοφορία, πολλές φάσεις και ένας Άγγελος να τον "πιεις στο ποτήρι". Κάτι που στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε άρδην, αφού οι LMS ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και σε συνδυασμό με την κατάρρευση των "Προβάτων" κατάφεραν να κλείσουν στα καρέ τους τους αντιπάλους στην αρχή και να σκοράρουν ακατάπαυστα από τη μέση του δευτέρου ημιχρόνου και μετά!

Ο Σπύρος Γεροντόπουλος σε καίριες θέσεις στην επίθεση, ο Μαρίνος Μιχαλέας να οργανώνει στο κέντρο και ο Γιαννούλης Λουκατάρης προσθέτοντας "φαντεζί" τόνους αλλά και ουσία έκαναν ένα επιμέρους σκορ 7-0 και γύρισαν το παιχνίδι!

Το μόνο που κατάφεραν από εκεί και πέρα τα "Πρόβατα" ήταν να μειώσουν στη λήξη με τον Γιάννη Λουκιανό.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares