Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011 13:47

Σίφνος: Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής (α μέρος)

pan8ires-meropi_1_2011

Το πρώτο μέρος της 5ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε χθες με την αναμέτρηση των LMS με την Μερόπη. Το άλλο παιχνίδι του πρώτου μέρους της 5ης αγωνιστικής για διαφόρους λόγους  διεξήχθη στις 09/12/11 μεταξύ των ομάδων των Πειρατών με τους Απάλευτους.

LMS - ΜΕΡΟΠΗ: 2 - 12

Γκολ:
(LMS): Κορακής Αντώνης (πεν.), Ατσόνιος Άγγελος.
(Μερόπη): Κάραβος Νίκος (4), Ζάσκας Δημήτρης (3), Μουτσάκης Νίκος (3), Βασάλος Χρήστος (2).

Οι πρωταθλητές μετά την "ταπεινωτική" ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις έχοντας απέναντί τους μια ομάδα με ανεβασμένη ψυχολογία, αφού προερχόταν από νίκη στην προηγούμενη αγωνιστική μετά από μια μεγάλη ανατροπή!
Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με την ομάδα της Μερόπης και πιο συγκεκριμένα τον αρχηγό της Δημήτρη Ζάσκα να πετυχαίνει πιθανότατα το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία του θεσμού, αφού σκόραρε στα πρώτα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα της έναρξης του αγώνα, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του! Οι LMS όμως δεν επηρεάστηκαν και μόλις στην επόμενη φάση κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο τερματοφύλακας της ομάδας Αντώνης Κορακής φέρνοντας και πάλι το παιχνίδι στα ίσα.
Από κει και μετά οι παίχτες της Μερόπης ανέλαβαν τα ηνία του παιχνιδιού και μέσα σε λίγα λεπτά έκαναν αρχικά το 2-1 και μετά από λίγο και το 3-1. Ουσιαστικά απ'αυτό το σημείο κι έπειτα οι πρωταθλητές δεν ανησύχησαν από τους αντιπάλους τους σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου έφτασαν να προηγούνται με σκορ 7-2.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε κι αυτό αρκετά γρήγορο ρυθμό με φάσεις και στις δύο εστίες αλλά λιγότερα τέρματα απ' ότι το πρώτο, χωρίς ωστόσο να αφήσει παραπονεμένους όσους το παρακολούθησαν. Η Μερόπη κατάφερε να πετύχει άλλα 5 τέρματα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και να επιστρέψει στις νίκες κόντρα σε μια φιλόδοξη ομάδα.

Πειρατές - Απάλευτοι: 4 - 7{div float:right}{/div}

Γκολ:

(Πειρατές): Μαζαρός Βαγγέλης (2), Μπελιός Ντίνος, Τουρού.

(Απάλευτοι): Χρύσος Αντώνης (3), Κορακής Σίμος (2), Σταυριανός Δημήτρης (2).

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares