Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011 21:45

Νίκη για το Γε.Λ. Σίφνου, 4-2 τους Πάνθηρες

podosfairo_gel_sifnou_2011

Σε ένα παιχνίδι, όπου ο δυνατός αέρας δυσκόλευε τρομερά τις προσπάθειες των δυο ομάδων, η όρεξη και το πάθος των παιδιών του Λυκείου, σε συνδυασμό με τις σημαντικές απουσίες των Πανθήρων, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Γε.Λ. Σίφνου.


{div float:left}{/div}Ο αγώνας ξεκίνησε με το Λύκειο να πιέζει και το γήπεδο να γέρνει κυριολεκτικά προς την εστία του Κόμη, αλλά η τελική προσπάθεια δε δικαίωνε την ομάδα που είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες.
Ο νόμος του ποδοσφαίρου εφαρμόστηκε και εδώ. Σε μια στιγμιαία αδράνεια του Λυκείου, ο Μπιρπανάγος με εξαιρετικό τρόπο έκανε το 0-1 περνώντας τη μπάλα "από την τρύπα της βελόνας". Παρ' όλα αυτά η ομάδα του δεν πτοήθηκε ούτε από τον τραυματισμό του Μουλλάι Άντι και με την προσπάθεια όλων τα γκολ ήρθαν από τον δεινό σκόρερ Γ. Βενιό. Έτσι, το ημίχρονο έκλεισε με το Λύκειο να προηγείται 2-1.
Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε και με τη βοήθεια του άερα, αλλά και την επιμονή του Α. Συνοδινού ήρθε το 3-1. Εκεί η ομάδα του Λυκείου "κάθησε" και έτσι σε μια στημένη φάση ήρθε το 3-2 από την ευχάριστη έκπληξη που ακούει στο όνομα Ζαγκοβάς Κώστας. Κάθε προσπάθεια των Πανθήρων για ισοφάριση έμοιαζε μάταιη και τελικά ήρθε το 4-2 από το να ολοκληρώσει ένα όμορφο ματς.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή του Κ. Τραντα που συνοδεύτηκε από αρκετά καλή απόδοση, όπως καλή ήταν η παρουσία όλων των παιδιών του Γε.Λ.
Οι Πάνθηρες παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όλων και η ανάγκη ενίσχυσης είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Σίγουρα, πάντως, η θέση τους είναι πλασματική και έχουν μεγάλες δυνατότητες για τη συνέχεια.

Θερμή ήταν η ατμόσφαιρα των μαθητών που αψήφησαν το δυνατό αέρα και ήρθαν να ενισχύσουν με εμπνευσμένα συνθήματα τις προσπάθειες των φίλων τους. Η συμπαράστασή τους υπήρξε πολύτιμη!

Τα γκολ για τις δύο ομάδες:
Γε.Λ.:
Βενιός Γιώργος(3), Συνοδινός Αντώνης
Πάνθηρες:
Μπιρπανάγος Δημήτρης, Ζαγκοβάς Κων/νος

το παιχνίδι Κουρουνάκια - Ταύροι δεν θα γίνει! Οπότε οι Ταύροι είναι νικητές με 2-0 χωρίς αγώνα.

Του Γιάννη Ψαρρά

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares