Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011 10:48

Πρωτάθλημα Σίφνου. Νίκη για την Μερόπη

pan8ires-meropi_1_2011

Η 2η αγωνιστική άρχισε με τους πρωταθλητές να αντιμετωπίζουν την ιστορική ομάδα των Πανθήρων που μετά την περσινή της απουσία επανήλθε και πάλι στο πρωτάθλημα.

O_pagkos_tis_Meropis


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες στα πρώτα λεπτά να παίζουν αναγνωριστικό ποδόσφαιρο αλλά σιγά σιγά οι παίχτες της Μερόπης βρήκαν ρυθμό και προηγήθηκαν με 2-0 χάνοντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους.
Οι Πάνθηρες με πολλές και σοβαρές ελλείψεις προσπαθούσαν να αντιδράσουν και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1.Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους παίχτες της Μερόπης να μπαίνουν πολύ δυνατά και στο πρώτο 5λεπτο πέτυχαν 3 γκολ κάνοντας το σκορ 5-1!
Οι Πάνθηρες που δεν είχαν παίχτες στον πάγκο ώστε να τους δώσει κάποιες ανάσες πάλευαν με κύριο εκφραστή τους τον Δημ. Μπιρπανάγο ο οποίος δημιούργησε αρκετές φάσεις και είναι αυτός που πέτυχε και τα 5 τέρματα για την ομάδα του!
Απ' την άλλη πλευρά όμως οι πρωταθλητές με τον αρχηγό τους(Δημ. Ζάσκας) σε μεγάλη μέρα(5 γκολ) αλλά και με περισσότερες λύσεις ουσιαστικά δεν κινδύνευσαν σε καμία στιγμή του παιχνιδιού αφού η διαφορά ήταν συνεχώς στα 5 γκολ και πάνω!
Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού η Μερόπη "έσβησε" τις μηχανές ο προπονητής της έκανε και κάποιες αλλαγές με αποτέλεσμα οι Πάνθηρες να πετύχουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα 3 τέρματα και να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 11-5.

pan8ires-meropi_2_2011

Μερόπη - Πάνθηρες: 11-5
Γκολ:
(Μερόπη): Ζάσκας Δημήτρης (5), Κάραβος Νίκος (2), Βασάλος Χρήστος (2), Χρύσος Νίκος, Κορακής Γιώργος(Φολής). 
(Πάνθηρες): Μπιρπανάγος Δημήτρης (5).

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares