Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 15:02

Playoff: ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ ΣΕΡΙΦΟΥ - Uteco: 8-2

wanted

Με το δεξί ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της ομάδας μας στην φάση των play-off και με νίκη πρόκριση στα ημιτελικά εναντίον της Uteco.

Σε ένα ματς πολύ δυνατό η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ βγήκε νικήτρια με ευρύ σκορ και το καθάρισε σχετικά εύκολα, με πρωταγωνιστές για μια ακόμη φορά το φονικό επιθετικό δίδυμο, το οποίο καταζητείται γιατί εκτελέι χωρίς οίκτο. Στο ξεκίνημα των play-off το άγχος της ομάδας φάνηκε από την νευρικότητα των πρώτων λεπτών, η οποία γρήγορα έφυγε όταν ο Λιβάνιος Β. άνοιξε το σκορ με μακρινό ευθύβολο σουτ.


Το ματς ήταν δυνατό από το ξεκίνημα και τα μακρινά σουτ που επιχειρούσαν οι Gialloblu τις  περισσότερες φορές κόντραραν πάνω στα αντίπαλα πόδια, Κουβάτσος και Νικολόπουλος για μια ακόμη αγωνιστική ταλαιπώρησαν την αντίπαλη άμυνα αλλά το γκολ δεν έμπαινε. Ο Λιβάνιος Β. ήταν αυτός που ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα με μακρινό σουτ επτά λεπτά μετά το ξεκίνημα και από εκεί και έπειτα άρχισε το ρεσιτάλ. Δυο λεπτά αργότερα ο Νικολόπουλος πέτυχε το 2-0 με σουτ από τα δεξιά ενώ πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα ήταν σειρά του Κουβάτσου να σκοράρει με κοντινό πλασαριστό σουτ για το 3-0.

Παρά το time-out της Uteco για ανασύνταξη αμέσως μετά το 3-0, ο Κουβάτσος πήρε την μπάλα από τον Νικολόπουλο και σκόραρε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του. Λίγο αργότερα  το καθιερωμένο δεκάλεπτο κούρασης και χαλάρωσης ήρθε για την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ και κάπου εκεί υπήρξαν κενά το χώρο του κέντρου με την Uteco να αρπάζει την ευκαιρία και να πετυχαίνει το πρώτο της γκολ δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ημιχρόνου σε μια φάση που βγήκε στην πλάτη της άμυνας.

Η χαλάρωση συνεχίστηκε και με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ έχασε την ευκαιρία να σκοράρει με τον Κουβάτσο και στην αμέσως επόμενη φάση δέχθηκε γκολ από την Uteco με τον ίδιο τρόπο για το 4-2. Η ανασύνταξη των Νησιωτών όμως έφερε αποτελέσματα, τα μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου περιόρισαν το παιχνίδι της Uteco, η οποία προσπαθούσε με γεμίσματα να φτάσει στη περιοχή της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ. Μέσα σε δέκα λεπτά Νικολόπουλος, Κουβάτσος και Κανταρέλης καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση.

Με τον Νικολόπουλο να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και τον Κουβάτσο να εκτελεί από όπου κι αν βρισκόταν αποτελεσματικά η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ πέτυχε δυο γρήγορα και πήρε εκ’ νέου προβάδισμα τεσσάρων γκολ.
Το 7-2 ήταν συνεργασία του Κανταρέλη και Νικολόπουλου. Ο Νικολόπουλος έκανε την κίνηση από δεξιά και βρήκε στο ύψος του πέναλτι τον Κανταρέλη ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Τη χαριστική βολή έδωσε ο Κουβάτσος όταν σε μια αντεπίθεση πήρε την μπάλα από τον Νικολόπουλο και κρέμασε τον τερματοφύλακα της Uteco.

Νίκη και απευθείας πρόκριση για την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ που πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη των προημιτελικών. Μένουν ακόμη δυο παιχνίδια για την κατάληψη της κορυφής, η πρώτη τριάδα πέρασε με τους Ερημίτες και την Τσακαρίτα να παίρνουν τις νίκες ενώ θα περιμένουμε για την κλήρωση ακόμη εβδομάδα για τον νικητή του ζευγαριού Samata – Tottenham. Η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ έκανε το καθήκον της και με το παραπάνω στην πρώτη φάση των play-off και τώρα πρέπει να δείξει την ίδια σοβαρότητα και πάθος για την συνέχεια για να κατακτήσει το τρόπαιο.

ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC

Βαθμολογία

Γκολ

Λιβάνιος Θανάσης

8

-

Βασιλόπουλος Ανδρέας

8

-

Δανής Πέτρος

9

-

Λιβάνιος Βαγγέλης

9

1

Κανταρέλης Λάμπρος

9

1

Λιβάνιος Νίκος

9

-

Γούναρης Γιώργος

9

-

Μπαρτζώκας Παντελής

8

-

Νικολόπουλος Δημήτρης

10

1

Κουβάτσος Μπάμπης

10

5


Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares