Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011 22:22

ΞΕΚΙNΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ PLAY OFF... ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ - UTECO

omada2010-11

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 και ώρα 21:00, η πιο μεγάλη ώρα μέχρι την επόμενη για την Πάνω Χώρα καθώς πλέον ξεκινά η μάχη των play off με αντίπαλο την ομάδα της Uteco και η ομάδα της Σερίφου έχει ραντεβού με την ιστορία της μιας και φέτος δείχνει πιο έτοιμη, συγκεντρωμένη και συμπαγής από ποτέ για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Μετά από μία εβδομάδα ξεκούρασης οι παίχτες πρέπει να εμφανιστούν φρέσκοι με καθαρό μυαλό συγκεντρωμένοι στο στόχο τους, που είναι η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μετρώντας ένα ένα τα σκαλοπάτια για την κορυφή. Η ομάδα θα παραταχτεί με μία απουσία αυτή του Νίκου Αντωνάκη, άλλα οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να καλύψουν το κενό του, αφού στους τελευταίους αγώνες έχει δείξει ομάδα που αναπληρώνει το κάθε κενό με επιτυχία. Ελπίζουμε την  Δευτέρα το βράδυ όταν θα συντάσσουμε το κείμενο από το ρεπορτάζ του αγώνα να μαθαίνουμε για την πρόκριση στους ημιτελικούς.

Εμείς σαν Sport Cyclades ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και με το κύπελλο στην όμορφη Σέριφο και στις πανέμορφες Κυκλάδες.

ΓΙΑ ΤΟ SPORTCYCLADES.GR

Λιβάνιος Βαγγέλης

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares