Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011 13:40

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα δημοτικών σχολείων στην Αμοργό.

ds_xwra-arkesino_2011

Τα Κατάπολα πήραν την νίκη από την Αιγιάλη. Η Αρκεσίνη νίκησε την Χώρα.

Οι ηττημένοι της πρώτης αγωνιστικής Χώρα και Αρκεσίνη συναντήθηκαν σ ένα ενδιαφέροντα αγώνα με στόχο την πρώτη τους νίκη.

Ο Προπονητής της Αρκεσίνης  Παναγιώτης Κωβαίος  κατέβασε στον αγωνιστικό χώρο τους Νομικό Μανώλη, Οικονομίδη Δέσποινα, Γαβαλά Αργύρη, Νομικό Ν. Μανώλη, Ρούσσο Νικόλαο,  Ντεκάρλο  Ιζαμπελλα, Κωβαίο Νικόλαο, Γαβαλά Μαρία, Νομικού Παρασκευή, Νομικό Γεώργιο, Κωβαίο Μιχάλη, Σιγάλα Μιχάλη.

aigiali_ds_2011

Για την ομάδα της Χώρας ο Περικλής Γρίσπος  παρέταξε τους Παπαγιαννακόπουλο Μιχάλη, Καρανίκα Έλενα, Λουδάρο Δημήτρη, Ασπρομάτη Νικόλαο, Πορφύρη Κώστα, Γαβαλά Δημήτρη, Κουτσουκέρη Ελευθέριο, Δεσποτίδη Μανώλη, Ασπρομάτη Γιώργο, Πράσινο Ραφαήλ,  Γρύσπο Ιωάννη, Γαβαλά Ιωάννη.

arkesini_ds_2011

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα της Χώρας να είναι πιο επιθετική και να αντιμετωπίζει σθεναρή αντίσταση από την άμυνα της Αρκεσίνης.

Στο 18 ο Πορφύρης Κώστας της Χώρας δέχθηκε κίτρινη κάρτα σε σκληρό φάουλ . Στο 23΄ ο Νικόλας Ρούσσος άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Αρκεσίνης για να λήξη το ημίχρονο υπέρ της Αρκεσίνης με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε το τρίλεπτο όπου η Αρκεσίνη εδραίωσε την νίκη της πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα με τους  Ρούσσο Νικόλα (45΄) και Νομικό Γιώργο (47΄)

katapola_ds_2011

Βγαίνοντας στην αντεπίθεση η ομάδα της Χώρας πετυχαίνει τέρμα στο 53΄με τον Κώστα Πορφύρη. Τρία λεπτά προ της λήξεως του αγώνα η Αρκεσίνη  πετυχαίνει και τέταρτο τέρμα με τον Γιώργο Νομικό, σημειώνοντας ετσι την πρώτη της νίκη με 4-1.

Διαιτήτευσε ο Νικήτας   Μενδρινός

ΚΑΤΑΠΟΛΑ  -  ΑΙΓΙΑΛΗ

Το ντέρμπυ των νικητών της πρώτης αγωνιστικής.

Αιγιάλη και Κατάπολα συναντήθηκαν για την πρωτιά στη βαθμολογία. Ένα παιχνίδι που σήμανε συναγερμό στις τάξεις των οπαδών των δύο ομάδων. Στο γήπεδο της Αιγιάλης συγκεντρώθηκε τόσος κόσμος που για πρώτη φορά είχε δει η περιοχή. Φανατισμός με την καλή έννοια και υποστήριξη των ομάδων σε φίλαθλα πλαίσια.

Πανώ και καραμούζες σφυρίχτρες και φωνές έκαναν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Πρό του διαιτητού Αρτέμη Ρουσσέτου οι ομάδες παραταχτήκαν με τους

ΚΑΤΑΠΟΛΑ  Νομικός Παναγιώτης, Μέττας Αγγελος, Μπροζυ Κλείντισον, Οικονομίδης Γιώργος, Κωβαίος Μιχάλης, Αποστολάλης Απόστολος, Νομικός Παρασκευάς, μαυρος Μιχάλης, Γιαννακός Γιώργος, Ψακής Νικος, Δεσποτίδης Δημήτρης, Δεσποτίδης Δαυίδ

ΑΙΓΙΑΛΗ Δενδρινός Γιάννης, Σκαρλάτος Βαγγέλης, Βλαβιανός Σπύρος, Σαραιτής Νικόλαοος, Γρίσπος Νικόλαος, Βαζαίος Μιχάλης, Γαβαλάς Αντώνης, Μπαρακάτ Παναγιώτης, Συνοδινός Κωνσταντίνος, Κωβαίος Μιχάλης, Τάσιος Δηξμήτρης, Βεκρής Ιωάννης.

Ο αγώνας άρχισε με την ομάδα της Αιγιάλης να  έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να  έχει δύο καλές στιγμές με τον Σκαρλάτο που όμως δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Με την πάροδο του χρόνου τα Κατάπολα ισορρόπησαν το παιχνίδι, πήραν τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν  με τον Γιώργο Οικονομίδη  για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους μετά από λίγο με τον Παρασκευά Νομικό.  Στην προσπάθεια μείωσης του σκόρ πριν την λήξη του ημιχρόνου η ομάδα της Αιγιάλης επιτυγχάνει τέρμα με τον Μιχάλη Βαζαίο μειώνοντας σε 2-1 με την λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο  τα Κατάπολα με πέναλτι  που υπέπεσε ο Σπύρος Βλαβιανός  και εκτέλεσε με επιτυχία ο  Απόστολος Αποστολάκης κάνουν το 3-1. Αυτό το τέρμα έκοψε τα πόδια των Αιγιαλιτών που μέχρι να συνέλθουν  είδαν  τα Κατάπολα να σημειώνουν άλλα δύο τέρματα με τους  Οικονομίδη Γιώργο και Μέτα Άγγελο φθάνοντας στο επιβλητικό 5-1.

Επιχειρώντας την αντεπίθεση η ομάδα της Αιγιάλης βγήκε στην επίθεση και μείωσε με τους

Βαζαίο Μιχάλη και Συνοδινό Κωνσταντίνο σε 5-3  που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Διακριθέντες από τα Κατάπολα οι Αποστολάκης Απόστολος και Οικονομίδης Γιώργος. Χωρία να υστερήσουν οι υπόλοιποι ενώ από την Αιγιάλη ο Γιάννης Δενδρινός με εκπληκτικές αποκρούσεις, ο Ιωάννης Βεκρής με καλές επεμβάσεις και ο Μιχάλης Βαζαίος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝ

ΤΕΡΜΑΤΑ

ΒΑΘΜΟΙ

Δ.Σ. ΚΑΤΑΠΟΛΑ

2

23 - 6

6

Δ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΗ

2

15 - 7

3

Δ.Σ. ΑΡΚΕΣΙΝΗ

2

7 - 19

3

Δ.Σ. ΧΩΡΑ

2

3 - 16

0

 

Επιμέλεια: Νίκος Πορτοκάλης

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares