Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013 15:39

Οι επιτυχίες από τον Παμμηλιακό συνεχίζονται!

Οι Ακαδημίες του μηλαίικου σωματείου πήραν μέρος για 2η συνεχή χρονιά στο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διεξήχθη στην Νάξο.

Ως γνωστό ο Παμμηλιακός θα διοργανώσει το 9ο Πανκυκλαδικό που θα γίνει για πρώτη φορά στο νησί της Αφροδίτης!

Εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα ο Παμμηλιακός διαθέτει και τμήματα στίβου που επίσης δουλεύονται σε σωστές βάσεις και φέρνου κι αυτά τα ανάλογα αποτελέσματα.

Τέλος στην ανακοίνωση που ακολουθεί ο Σύλλογος εύχεται στον ποδοσφαιριστή του Μάνα Ταουλάντ, ταχεία ανάρρωση.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ Α.Σ


milos-glaronisiaΑ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η ακαδημία ποδοσφαίρου συμμετείχε το τριήμερο 22-24 Ιουνίου στο
ποδοσφαιρικό τουρνουά μικρών ποδοσφαιριστών με την επωνυμία: γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή 2013 «ευ αγωνίζεσθαι» που έγινε στην Νάξο. Πέρυσι ο Παμμηλιακός είχε συμμετάσχει για πρώτη φορά στο αντίστοιχο τουρνουά που έγινε στην Πάρο.
Στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετείχαν ακαδημίες ποδοσφαίρου από την Σύρο, Πάρο, Σαντορίνη και την γηπεδούχο Νάξο.


Τα ποδοσφαιρικά τμήματα των ακαδημιών που αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες των προπονητών μας κ. Ζ. Γκούτζα, κ. Β. Καμακάρη,
και κ. Δ. Ρόλλη ήταν των ΠΑΜΠΙΝΙ, ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΤΖΟΥΝΙΟΡ και ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ.


Όλοι οι μικροί ποδοσφαιριστές, συνολικά 48, των ανωτέρω τμημάτων επέδειξαν ξεχωριστό ζήλο να διακριθούν με αποκορύφωμα την τρίτη θέση που κατέλαβε η ομάδα ΤΖΟΥΝΙΟΡ ή οποία ηττήθηκε μόνο στον ημιτελικό από την γηπεδούχο ομάδα του ΠΑΣ Νάξου!.


Στην τελετή λήξης
η επιτροπή διοργάνωσης, η οποία αποφάσισε το επόμενο καλοκαίρι το τουρνουά να φιλοξενηθεί από το σωματείο μας στο νησί μας πράγμα σημαντικό και για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας διότι περί τα 700 άτομα παρακολουθούν και συμμετέχουν στα τουρνουά αυτά, μας παρέδωσε με μια σεμνή τελετή την σημαία του τουρνουά ευχόμενοι να οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το 9ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά του μικρού ποδοσφαιριστή.

Για το ανωτέρω τουρνουά
το διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους:
1.Ραπανάκη Νικόλαο,
2.Μάλλη Μαρία, και
3.Κυρίτση Ιωσήφ, διότι
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ως αρχηγοί αποστολής των τμημάτων ΜΠΑΜΠΙΝΙ, ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ και ΤΖΟΥΝΙΟΡ βοήθησαν τα μέγιστα στην άψογη παρουσία των μικρών αθλητών,
και φυσικά την
S&B Βιομηχανικά Ορυκτά A.E η οποία δια των ενεργειών του κ. Σπυρίδωνα Τζίντζου Διευθυντή Λειτουργιών, μας κατέβαλε το ποσό των 3.000 ευρώ με τα οποία καλύψαμε σημαντικό μέρος των εξόδων μετακίνησης των μικρών αθλητών μας, δείχνοντας έτσι η εν λόγω εταιρία το πόσο πολύτιμος αρωγός είναι των προσπαθειών που κάνουμε για την ενίσχυση του αθλητισμού στο νησί μας και όχι μόνο.

pammiliakos akadimies stivou 2012-2
Β.
ΣΤΙΒΟΣ
24ος στα 200μ παίδων και 29ος στα 100μ ο Γ. Βιτάλης,
στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων.
Στις 22 και 23 Ιουνίου έγινε στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων. Ο αθλητής μας Βιτάλης Γεώργιος συμμετείχε στα 100μ και 200μ Παίδων. Στα 100μ μακριά από την φετινή του καλύτερη επίδοση 11.24’’ δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό κάνοντας χρόνο 11.92’’καταλαμβάνοντας έτσι την 29η θέση. Στα 200μ τερμάτισε 24ος
με χρόνο 23.90’’.
Συνολικά στα δυο αυτά αγωνίσματα συμμετείχαν σαράντα τρείς αθλητές, οι οποίοι προκρίθηκαν από τα διασυλλογικά πρωταθλήματα κάθε περιφέρειας.
Σε αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα
συμμετείχαν 1000 περίπου αθλητές κάποιοι από τους οποίους κατάφεραν να προκριθούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων.

Γ.ΕΥΧΕΣ
Η αθλητική οικογένεια του συλλόγου
εύχεται στο ποδοσφαιριστή της ανδρικής μας ομάδας ΜΑΝΙ ΤΑΟΥΛΑΝΤ, ο οποίος υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

ΜΗΛΟΣ την
   29-06-2013
ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΤΟ ΔΣ

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares