Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 22:36

Κ18: Συναρπαστική ματσάρα με 10 γκολ και νικητή τον Πανθηραϊκό κόντρα στον ΑΟ Πάρου

Σε ένα συναρπαστικό ματς που έγινε στο γήπεδο Φηρών, η Κ18 του Πανθηραϊκού συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας με 7-3 του ΑΟ Πάρου για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική.

Η ομάδα της Πάρου κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 1ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Δαφερέρα. Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν γρήγορα και στο 12ο λεπτό ο Χαϊνταράι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ζαμπέλη που από κοντά έφερε το ματς στα ίσα.

Δυο λεπτά αργότερα και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μοσχάτου, ο Παπαβασιλείου που έκανε κίνηση στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε με διπλή προσπάθεια δίνοντας έτσι προβάδισμα στον Πανθηραϊκό.

Στο 21’ ο ΑΟ Πάρου έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον Αλιφιέρη να ισοφαρίζει με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως ο Σέχου με κοντινή προβολή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Πανθηραϊκό, η πίεση του οποίου συνεχίστηκε και στο 33’ ο Λιονέλ Κράσι με ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 4-2. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Ζαμπέλης από κοντά πέτυχε το 5-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 53’ ο Αλιφιέρης μείωσε σε 5-3, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς, όμως στο 57’ ο Έντρι Κράσι με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Λιονέλ Κράσι στον κενό χώρο και ο τελευταίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 6-3.

Στο 81’ ο Παπαβασιλείου με εντυπωσιακή ενέργεια έφτασε μέχρι την μεγάλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μέμα, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας, διαμορφώνοντας το τελικό 7-3.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Βάιλας, με βοηθούς του την κα. Ρούσσου και τον κ. Νάκα.

Πανθηραϊκός(Δημήτρης Κρεμμύδας): Καραμολέγκος, Μοσχάτος, Κράσι Ε., Τσάνο, Ζαμπέλης(74’ Λλέσι), Μέμα, Διονυσόπουλος, Σέχου, Παπαβασιλείου, Χαϊνταράι(72’ Βενιέρης), Κράσι Λ.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μέτα, Καραγιάννης, Καρτίμπελης, Κουλουριώτης, Λιγνός, Μουχάντρι Α., Νομικός.

ΑΟ Πάρου(Στάθης Τριανταφυλλίδης): Πετρόπουλος, Πούλιος, Κρίσπης, Σταυρόπουλος, Αλιφιέρης, Βοσινάκης, Δαφερέρας, Πούλιος, Κοντός, Μπούρλας, Μπίμπα.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Κεβάνι και Μανιώτης ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι Μαραγκουδάκης και Καλαδές.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares