Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 22:39

Έφυγε με το "διπλό" και την πρωτιά από την Μύκονο η Κ14 του Αίαντα Σύρου

Με τη νίκη και την... πρωτιά του ομίλου επέστρεψε η ομάδα Κ14 του Αίαντα Σύρου καθώς κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-6 επί του Α.Ο. Μυκόνου, σε ένα ματς το οποίο δίκαια χαρακτηρίστηκε ως το ντέρμπι του ομίλου .

Η ομάδα της Σύρου ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 5ο λεπτό με τον Μακρυωνίτη, οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να μειώσουν πολύ γρήγορα μόλις στο 12ο λεπτό με τον Νταφούλη να κλέβει την μπάλα και με πλασέ να ισοφαρίζει για την ομάδα του.

Στο 20' ήταν η σειρά του Κατρή για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του ενώ στο 41ο λεπτό ο Μακρυωνίτης έκανε το 1-3 για τους ''Συριανούς''.

Οι Μυκονιάτες όμως δεν το έβαλαν κάτω, ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τα γκολ των Τσόπελα και Ζουγανέλη στο 49' και 60' αντίστοιχα και να φέρουν και πάλι το ματς στα ίσα.

Στο 65' μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάτρη και λάθος υπολογισμό της μπάλας από τον Ρουμελιώτη ο Αίαντας Σύρου πήρε ξανά το προβάδισμα με σκορ 3-4.

Από εκεί και ύστερα η ομάδα της Μυκόνου έριξε την απόδοση της, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έδειξαν ότι θέλουν περισσότερο το ματς, με τον Μακρυωνίτη στο 66' και το 70' να πετυχαίνει 2 κόμη τέρματα διαμορφώνοντας το τελικό 3-6 για την ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν η κ. Κουκά με βοηθούς τους κ.κ. Ζαράνη και Ρούσσο Ι.

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ρουμελιώτης, Ασράμ, Ζουγανέλης, Κυριαζίδης, Ντάτσι, Κοντέλι, Μπεσίρι, Κατσικαλάκης, Νταφούλης, Τσιφούτης, Τσόπελας

Αγωνίστηκαν και οι: Παχατουρίδης, Τόλιας, Μπάλα, Πετάι, Μπάλα

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Κορφιάδης, Ρούσσος Π, Κουκούλης, Βαρθαλίτης, Ρούσσος Α., Βουτσίνος, Καφούρος, Λοίζος, Μακρυωνίτης, Κατρής, Ρούσσος Ν.

Αγωνίστηκαν και οι: Γιατσίδης, Γκοτσόπουλος, Ρούσσος Κ., Ξαγοράρης

Η βαθμολογία

2018-12-02_18_ad4e9.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το sportcyclades.gr

Φωτογραφίες

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares