Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 18:53

Πρωτιά στον όμιλο για την Κ16 του ΑΟ Πάρου [pics-vid]

Την πρωτιά του 2ου ομίλου που του δίνει το εισιτήριο για το final four του θεσμού κατέκτησε η Κ16 του ΑΟ Πάρου, επικρατώντας στον αγώνα του Σαββάτου με 6-1 του Πανθηραϊκού.

Οι Παριανοί παρόλο που έμειναν πίσω στο σκορ στο 20΄με γκολ του Προβατόπουλου, στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοση τους και πήγαν στο ημίχρονο με το υπέρ τους 2-1, με τέρματα που πέτυχαν οι Σαρρής Ι. (29΄) και Χίσκα (39΄).

Στην επανάληψη, οι παίκτες του ΑΟ Πάρου έφτασαν σε εύκολη νίκη πετυχαίνοντας ακόμη τέσσερα τέρματα με τους Σκιαδά (42΄, 70΄), Μουχαρεμάι (72΄) και Λουκή (80΄).

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη της μητέρας του ενωσιακού προπονητή, κ. Γιώργου Μοστράτου, ενώ επίσης πραγματοποιήθηκε μία μίνι τελετή βράβευσης στα παιδιά της Μικτης Ντάνι Μπέτσα και Τάσο Σαρρή, οι οποίοι επέστρεψαν στο νησί έχοντας στις αποσκευές του το μετάλλιο από την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, οι άνθρωποι του ΑΟ Πάρου υποδέχτηκαν την πρόκριση με βεγγαλικά.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς την κα. Ψαρρά και τον κ. Ρούσσο Β.

Συνθέσεις

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Πανταζής, Μπέτσα, Χερουβείμ ( 69΄Σκανδάλης), Παντελαίος, Τσαντάνης (79΄Διακογιάννης), Ζγουράτι, Χίσκα, Λουκής, Σαρρής Τ. (75΄Μουχαρεμάι), Σκιαδάς, Σαρρής Ι. (79΄Φλέσσας).

Αναπληρωματικοί: Σαρρής Γ., Χανιώτης, Κούκος.

Πανθηραϊκός (Κρεμύδας): Πρωτόπαπας (77΄Αδαμίδης), Γκέκας (41΄Μπούζι), Φέγγης, Κρεμύδας, Γκόγκα (60΄Χοχάι), Κοιλιακούδης, Μιχαλιός, Βαμβακούσης, Προβατόπουλος, Τσοβάρας (65΄Μαυρίκης), Ζεοτράι

Αναπληρωματικοί: Μαυρίκης, Μιρτάι, Ζεκιράι, Δαμίγος

Οι ομάδες του final four

Όπως προαναφέραμε ο ΑΟ Πάρου κατέκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στο final four που θα είναι ένας εκ των Αίαντα Σύρου και ΑΟ Μυκόνου, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοικτούς λογαριασμούς αναφορικά με την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Η τέταρτη ομάδα του final four πιθανότατα θα είναι ο ΠΑΣ Νάξου, καθώς ψάχνει έναν βαθμό στα επόμενα δύο παιχνίδια για να εξασφαλίσει και αυτός μαθηματικά τη συμμετοχή του.

Η βαθμολογία

2018-04-16_2.jpg

Φωτογραφίες από τον αγώνα

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares