Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 18:17

K14: Νίκη και ελπίζει για πρόκριση η Άνω Μερά!

Η Κ14 της Άνω Μεράς πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Αίαντα Σύρου και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από τους Συριανούς και τον ΠΑΣ Τήνου που βρίσκονται στη 2η θέση με 5 βαθμούς.

Η Άνω Μερά ξεκίνησε από την αρχή πιέζοντας με στόχο να πετύχει πρώτη γκολ κάτι το οποίο πέτυχε στο 20' μετά από ένα πολύ καλό συνδυασμό ο Γκέζος έπιασε ένα πολύ καλό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Συριανοί από εκεί και μετά προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον υπέρ τους αέρα χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.

Στο 2ο ημίχρονο ο Αίαντας Σύρου, μπήκε και πάλι δυνατά και πίεσε προκειμένου να ισοφαρίσει χωρίς όμως να καταφέρει κάτι.

Από την άλλη η Μυκονιάτικη ομάδα κατάφερε να κάνει το 2-0 στο 66' με τον Κουκά να συγκλίνει και να πραγματοποιεί ένα πολύ ωραίο σουτ, που κατέληξε στα δίχτυα του Στεφάνου.

Να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης που βρέθηκε στο νησί των ανέμων για συζητήσεις με τα δύο Μυκονιάτικα σωματεία και με φορείς του νησιού.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ανδρικόπουλος και βοηθοί του οι  Βαρθαλίτης και Κουκά.

Α.Σ. Άνω Μερά (Συριανός): Αγγελής, Ντρέου, Καράι, Σεφέρι, Τσελάι, Σπάγια, Μεσάκου (71' Κουσαθανάς), Μπουσάι, Ρουστέμι (67' Ρουστέμι), Κουκάς (70' Μπουσάι), Γκέζος

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Δαμάι, Νάτσης, Ντερβίσι, Σκαβάτζος

Αίαντας Σύρου (Βασάλος): Στεφάνου, Κουντούρης, Δερεμποϊκάς, Ρούσσος, Βαρθαλίτης, Σιμόνε, Μακρυωνίτης, Καφούρος, Μπλάμο, Κατρής, Μωραϊτης

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Γκοτσόπουλος, Γιατσίδης, Φρέρης, Ρουμελιώτης

Η βαθμολογία

2018-04-15_2.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares