Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 22:59

Ισοπαλία στο ντέρμπι Αίας Σύρου‏ - Α.Ο. Μυκόνου [pics]

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς ο Α.Ο. Μυκόνου με τον Αίαντα Σύρου έμειναν στο ισόπαλο 2-2, στον αγώνα που έγινε το μεσημέρι στο γήπεδο της Άνω Σύρου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου για το πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων με τις δύο ομάδες να μοιράζονται εμπειρίες, ευκαιρίες και... πέναλτι.

Οι Συριανοί ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και πίεζαν από το πρώτο λεπτό και μόλις στo 10' κέρδισαν πέναλτι το οποίο κατάφερε να αποκρούσει ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Μυκόνου.

Τελικά ο Αίαντας Σύρου κατάφερε να προηγηθεί στο 23' καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ ο Βαρθαλίτης θα βρει τη μπάλα και θα κάνει το 1-0 για την ομάδα.

Στη συνέχεια του ματς οι Μυκονιάτες ανέβηκαν ψάχνοντας την ισοφάριση η οποία ήρθε στο 35' καθώς μετά από φάση διαρκείας η μπάλα βρήκε πάνω στο χέρι του Καραμολέγκου και ο διαιτητής Γρυπάρης υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, ενώ στην ίδια φάση θα αποβάλει και τον ποδοσφαιριστή του Αίαντα Σύρου με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα της Σύρου με 10 παίχτες. Εκτελεστής του πέναλτι ήταν ο Κατσικαλάκης ο οποίος και ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του από την άσπρη βούλα.

Η ομάδα του Μάκη Πούλου κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 57',  με τον Δάρα, ο οποίος μετά από μια πολύ ωραία συνεργασία με τον Κατσικαλάκη και όμορφο πλασέ θα βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 1-2.

Όμως ο Αίαντας δεν θα άφηνε τους Μυκονιάτες να φύγουν με το "διπλό" και στο 72΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεράρδη, ο Λιέας με εύστοχη κεφαλιά κάνοντας έτσι το 2-2 για την ομάδα του, και έτσι της έδωσε την ισοπαλία.

Ο Α.Ο. Μυκόνου παρέμηνε στη 1η θέση του πρώτου ομίλου με 7 βαθμούς ενώ ο Αίαντας βρίσκεται στη 2η θέση με 5 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γρυπάρης με βοηθούς του κ.κ. Ρούσσο και Καλόγερα

Συνθέσεις

Αίαντας Σύρου (Βουτσίνος) : Πρίντεζης Α., Γεράρδης, Κοτσιπετσίδης, Καραμολέγκος, Βουτσίνος, Πρίντεζης, Μαραγκός, Βαρθαλίτης, Λιέας, Ξαγοράρης, Βαμβακούσης

Αγωνίστηκαν και οι : Σκορδίλης, Σούμπιτσης, Ζαρμπώνης, Φρέρης

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας, Ζουγανέλης, Πατσάνι, Σιώζος, Τσάνη, Νταούντ, Κατσικαλάκης, Χόντζα, Δάρας, Κάνιουρας, Μπομπάι

Αγωνίστηκε και ο Πανταζόγλου

Φωτογραφίες

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares