Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 21:00

Εύκολα οι «Μικροί» του Πανθηραϊκού

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι στο Δημοτικό Γήπεδο του Πανθηραϊκού, εκεί όπου ο Πανθηραϊκός υποδέχθηκε το Φιλώτι, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ14 της Ε.Π.Σ Κυκλάδων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας, λόγω της καθυστερημένης άφιξης των φιλοξενούμενων στο νησί της Σαντορίνης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανθηραϊκός επικράτησε με σκορ 7-0, αλλά φυσικά σε αυτά τα παιχνίδια το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που πρέπει να εξετάζει κανείς αφού κύριο μέλημα όλων θα πρέπει να είναι να ευχαριστιούνται τα παιδιά τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Το σκορ άνοιξε στο 6ο λεπτό ο Κοιλιακούδης, ενώ ακολούθησαν δύο τέρματα από τον Γκίτση στο 8' και στο 10'. Στο 26' το Φιλώτι κέρδισε πέναλτι με τον  Καραμάνη να το εκτελεί, όμως ο τερματοφύλακας του Πανθηραϊκού  Αδαμίδης έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε.

Στην αντεπίθεση ο Πανθηραϊκός έφτασε σε ένα ακόμη τέρμα με σκόρερ τον Βαμβακούση και έτσι αντί να μειώσει το Φιλώτι σε 3-1 το σκορ έγινε 4-0. Το 5-0 έγινε με τον Βεζύρη στο 30' και ο Ντόικα στο 34' σημείωσε το 6-0. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Ξαγοράρης στο 42'.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βάιλας

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Αδαμίδης, Μαυρίκης, Φέγγης, Κρεμμύδας, Κοιλιακούδης, Βαμβακούσης, Βεζύρης, Ντόικα, Μιχαλιός, Δαμίγος, Γκίτσης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Βαζαίος, Δαρζέντας, Καφούρος, Σιγάλας, Δαμίγος, Παπαδόπουλος, Ξαγοράρης.

Α.Μ.Σ Φιλωτίου (Μιχαήλοβιτς): Προμπονάς, Λαγογιάννης, Βασιλάκης, Καραμάνης, Μουστάκης, Πολυκρέτης, Μουστάκης, Λαγογιάννης, Μαστορόπουλος, Μουστάκης, Τσακωνιάτης.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Μπαρμπούνης και Ψαρράς.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares