Σάββατο, 07 Μαΐου 2016 21:02

Στην τετράδα ο ΠΑΣ Νάξου, 1-1 με Σύρος 2002

Οριστικοποιήθηκε η τετράδα του F4 του πρωταθλήματος Κ15 Κυκλάδων.

Μετά τους Αίαντα Σύρου, ΑΟ Μυκόνου και Πανθηραϊκό που είχαν προκριθεί σαν πρώτοι των τριών ομίλων, ο ΠΑΣ Νάξου συμπλήρωσε το καρέ παίρνοντας την πρωτιά στον όμιλο των δεύτερων από τον ΑΟ Πάρου και την ακαδημία Σύρος 2002.

Έχοντας επικρατήσει με 5-3 του ΑΟ Πάρου. έφερε ισοπαλία με την Σύρο 2002, που είχε ηττηθεί με 4-3 από τους Παριανούς.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Οι Ναξιώτες κατέβηκαν με σαφή τακτική να διαχειριστούν το παιχνίδι παίζοντας σφικτά, μιας και γνώριζαν πως τους αρκούσε ακόμη και ήττα με ένα γκολ διαφορά.

Είχαν τον έλεγχο και στα 80 λεπτά και ειδικά από την στιγμή που προηγήθηκαν δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους.

Οι Συριανοί παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί, είχαν όμορφες στιγμές δουλεμένης ομάδας, αλλά το έργο τους ήταν πολύ δύσκολο.

Σημείο κλειδί για την πορεία τους στο ματς ήταν πως δεν κατάφεραν να προηγηθούν σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η δυσκίνητη αμυντική τους γραμμή δεν άφηνε μεγάλα περιθώρια για παραπάνω ρίσκο.

Ισοφάρισαν με την έναρξη της επανάληψης, όμως όσο περνούσε η ώρα είχαν και το πρόβλημα της κούρασης από την πολύ ζέστη καθώς το παιχνίδι άρχισε στις 12 το μεσημέρι.

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Η πρώτη φάση του ματς στο 13΄ ανήκει στον ΠΑΣ, όταν ο Πρεβόλης, που είχε σε όλον τον αγώνα τον Ν.Μαρουδιά να τον επιτηρεί, ξέφυγε με ατομική προσπάθεια, αλλά η έγκαιρη έξοδος του Θ.Μαρουδιά στα πόδια του δεν τον άφησε να σκοράρει.

Στο 15 ο Φώσκολος τσίμπησε την μπάλα προ του Μανδηλαρά και την έστειλε μόλις άουτ στην κενή εστία, ενώ στο 26' ο ίδιος πλάσαρε μόνος του και λίγο πλάγια για να σώσει ο Μανδηλαράς.

Στο 30 ο ΠΑΣ προηγήθηκε.

Ο Πρίντεζης σούταρε από κοντά στο οριζόντιο δοκάρι και Παντελαίος πήρε την επαναφορά και πλάσαρε ψύχραιμα στα δίκτυα για το 1-0.

Πριν την λήξη του ημιχρόνου στο 38' μετά από ωραία ενέργεια του Δριμάλλα ο Φώσκολος από το ύψος του πέναλτυ δεν έπιασε το γυριστό σουτ όπως ήθελε αστοχώντας ελάχιστα.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με την έναρξη η Σύρος 2002 ισοφάρισε με εκπληκτικό σουτ του Μπ.Λελάι έξω από την περιοχή και αναπτέρωσε τις ελπίδες της.

Στη συνέχεια ο ΠΑΣ Νάξου μπόρεσε και κράτησε μακριά από την εστία του τους αντίπαλους επιθετικούς, χάνοντας μάλιστα και την καλύτερη ευκαιρία στο 72' όταν από μπαλιά του Κατσουρού ο Πρίντεζης αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Οι Συριανοί παρά το πάθος τους και τις εσωτερικές αλλαγές του κ.Κάμπαξη δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί, υστερώντας κυρίως στην τελική πάσα.

Διαιτήτευσαν χωρίς προβλήματα οι κ.κ Μουτάφης, Καλόγερας και Μαργαρίτη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ: Μανδηλαράς Γ., Σέργης Ι., Λαγογιάννης, Σιδερής, Κωστούλας [68΄ Γκούφας], Μαργαρίτης, Μανδηλαράς Μ. [78' Σερμάντι], Πρίντεζης, Κατσουρός, Πρεβόλης [78' Λέκκας], Παντελαίος.

ΠΑΓΚΟΣ: Μερεράζα, Σέργης Γ., Μαρούλης.

ΣΥΡΟΣ 2002: Μαρουδιάς Θ., Κασσανδρινός [75' Καραμολέγκος ], Μαρουδιάς Ν., Λελάι Κρ., Συργιάννης [68' Κανακάρης ], Πελεκάνος [62' Κουβέλης ], Φρέρρης, Μπούφι [64' Ανδρεαδάκης ], Δριμάλλας, Λελάι Μπ. [73' Χριστόπουλος ], Φώσκολος.

ΠΑΓΚΟΣ : Φούντας, Χατζιδάκης

K15 ME 2002

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares