Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 13:36

Στην Άνω Σύρο οι: Λούσας, Αργυρός και Μπαλόπητας, «αποδεκατίστηκε» ο Αίαντας Σύρου

Μετά την γνωστοποίηση της συνεργασίας με τον Χρήστο Φωκά η Άνω Σύρος έχει επικεντρωθεί στο οργανωτικό κομμάτι, όπου μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνει και τις μεταγραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του 'Αγιαξ Σύρου.

Πρόκειται για τους: Δημήτρη Λούσα, Γιάννη Αργυρό και Αντώνη Μπαλόπητα, οι οποίοι αναμένουν την ολοκλήρωση στο τυπικό μέρος των μεταγραφών προκειμένου να ανακοινωθούν από την Άνω Σύρο. 

Πάντως, ερωτηματικό αποτελεί το μέλλον του Άγιαξ Σύρου και το τι σχεδιάζει η διοίκηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο σχετικά με την ανδρική ομάδα, καθώς ο βασικός κορμός της περσινής σεζόν έχει αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς εκτός των: Μπαλόπητα, Αργυρού Γ. και Λούσα, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν και οι: Μαμαντί, Αμπντούλ, Αλμπάνης, Γεωργίου, Τσώκος και Ρηγούτσος.

Αν συνυπολογίσει κάποιος και την αποχώρηση των: Άγγελου Αργυρού, Παναγιώτη Ραμπαβίλα και Δημήτρη Βαμβακούρη, που μεταγράφηκαν στην Ελλάς Σύρου, αλλά και του Κάτρη που μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, διαπιστώνει ότι πλέον στον Αίαντα υπάρχει πρόβλημα επάνδρωσης στην ανδρική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ξαγοράρης και Ηλίας ανήκουν ακόμη στον Αίαντα Σύρου, αλλά εργάζονται στη γειτονική Μύκονο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares