Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 21:29

Παίκτης της Ελλάς Σύρου και επίσημα ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας

Την μεταγραφή του Παναγιώτη Ραμπαβίλα η οποία ουσιαστικά έχει κλείσει πριν περίπου ενάμισι μήνα ανακοίνωσε πριν λίγο η Ελλάς Σύρου.

Ο Ραμπαβίλας αποτέλεσε έναν από τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους της Ελλάς Σύρου και παράλληλα η απόκτηση του διακαής πόθος του προέδρου της ομάδας κ. Νίκου Ζιάβρα, που κατάφερε να τον πείσει να αγωνιστεί στην ομάδα του.

Φυσικά το sportcyclades.gr σας είχε αποκαλύψει την μεταγραφή από τις 6 Ιουνίου και την οριστικοποίηση της στις 15 Ιουλίου, πράγμα που έφερε αντιδράσεις για την ορθότητα της είδησης, αλλά για ακόμα μία φορά υπήρξε πανηγυρική επιβεβαίωση. 

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου:

Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ραμπαβίλα.

Ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας είναι από τα μεγαλύτερα «ονόματα» που έχουν αγωνιστεί στις Κυκλάδες τα τελευταία χρόνια και η παρουσία στην ομάδα μας θα ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά.

Ο Αθλητής μας έχει μεγάλες αγωνιστικές παραστάσεις, καθώς σε νεανική ηλικία πέρασε από πρωταθλήματα της Ολλανδίας, από ομάδες της Γ Εθνικής, ενώ στις Κυκλάδες έχει φορέσει με μεγάλη επιτυχία τις φανέλες του Α.Ο Σύρου αλλά και του Αίαντα.

Τον καλωσορίζουμε στην «οικογένεια» μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares