Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 00:59

Νίκη στις καθυστερήσεις για τον ΑΟ Πύργου που «καταδίκασε» τον Καρτεράδο

 Ο ΑΟ Πύργου κατάφερε να «λυγίσει» τον Καρτεράδο στις καθυστερήσεις του τοπικού ντέρμπι της Σαντορίνης και ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω του τον ΑΟ Μυκόνου που έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα.

Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ο Πύργος κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος, με τον Καρτεράδο αν ανεβάζει στροφές στην επανάληψη, να ισοφαρίζει, αλλά τους ''Πυριανούς'' να αντιδρούν στις καθυστερήσεις, όπου με 2 γκολ πήραν τη νίκη με 1-3 και παράλληλα «έσπρωξαν» τον Καρτεράδο ένα βήμα πριν τη Β΄κατηγορία, καθώς πλέον μόνο με θαύμα θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

Η ροή του αγώνα

13' Σουτ του Ντεκίδη, μπλοκάρει εντυπωσιακά ο Κόντρα.

17' Ο Κελίδης σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

19΄Μετά από φάουλ ο Κελίδης έπιασε κεφαλιά που πέρασε μόλις άουτ.

31΄Ο Κάτσος σούταρε, απόκρουσε σε κόρνερ από τον Κόντρα.

34΄Ωραία προσπάθεια του Βουλγαράκη από δεξιά, γυριστό σουτ του Κελίδη, με τον Κόντρα αν λέει και πάλι όχι.

43΄Ο Δαβιλάς βρίσκει ωραία τον Πολυκρέτη μέσα στην περιοχή, ο οποίος με όμορφο σουτ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Κόντρα και έκανε το 0-1

45΄Ο Πολυκρέτης πασάρει στον Κελίδη και ο τελευταίος σούταρε, αλλά ο Κόντρα είπε και πάλι όχι.

-------

49΄Ωραία προσπάθεια του Αχμετάι από αριστερά, σουτάροντας όμως κόρνερ.

56' Ο Κόντρα λέει και πάλι όχι σε σουτ από τα αριστερά.

58΄Μετά από όμορφη προσπάθεια ο Αχμετάι σουτάρει, η μπάλα σταματάει στο δοκάρι και στην επαναφορά σουτ του Σελιστάι σταματάει σε χέρι με τον Παντελάκη να καταλογίζει πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Στάθης Φίλων, ο οποίος έφτασε τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα.

68' Σουτ του Προβατόπουλου, έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Νομικός.

77΄Σέντρα του Βρενάγκρ από τα αριστερά, βρίσκει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κελίδης σκοράρει από κοντά αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ από τον κ. Νάκκα, με την απόφαση να ξεσηκώνει αντιδράσεις από τον πάγκο και τους ποδοσφαιριστές του Πύργου.

92΄Ο Ντεκίδης βρίσκει τον Πολυκρέτη και εκείνος με τη σειρά του τον Κελίδη, που με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-2, φτάνοντας τα 6 γκολ την φετινή σεζόν.

93' Ενώ οι ποδοσφαιριστές του Καρτεράδου έκαναν προσπάθεια για να ισοφαρίσουν, ο Βουλγαράκης με ατομική ενέργεια σούταρε, ο Κόντρα απόκρουσε και με δεύτερη προσπάθεια ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής ήταν ο Παντελάκης, με βοηθούς τους Φαν Άακεν και Νάκκα.

Καρτεράδος (Στλαθης Φίλων): Κόντρα, Φέκκας, Κουλο΄λι Γ., Προβατόπουλος (82΄Φρατζέσκος), Φίλων Σ., Αχμετάι (90΄τριαντάφυλλος), Φίλων Α., Κουρπέτης (54΄Βαζάιος), Σελιστάι, Τομόρι, Κουλόλι Α..

ΑΟ Πύργου (Αλέξης Κωνταντόπουλος): Καλαμάτας, Βρενάγκρ, Πάγια (λ. τρ. 8΄Κάτσος, 73΄Φύτρος Σαμ.), Νομικός Β., Νομικός Γ., Βουλγαράκης, Λύκος, Κελίδης, Δαβιλάς, Ντεκίδης, πολυκρέτης.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares