Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020 17:00

Ακόμα ένα βήμα προς τη Γ΄Εθνική ο Πανναξιακός

Πιο εύκολη από ότι δείχνει το τελικό 2-0 ήταν η νίκη του Πανναξιακού κόντρα στον ΑΟ Σερίφου, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Σκούνα κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο ΔΑΚ Νάξου, φτάνοντας τους 31 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, με τον ΑΟ Σερίφου να ψάχνει την ευκαιρία να χτυπήσει στην αντεπίθεση χωρίς όμως να καταφέρει κάτι, με την γενικότερη εικόνα της ομάδας να κινείται σε ικανοποιητικά όμως επίπεδα.

Το σκορ άνοιξε ο Κωστόπουλος στο 28΄με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έπειτα από χέρι και εκτέλεσε εύστοχα.

Στο 89' μετά από πάσα του Σερμάδι που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Πανναξιακό, ο Γεωργιάδης με ατομική ενέργεια και εύστοχο σουτ έγραψε το τελικό 2-0.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βακόνδιος, με βοηθούς τους Ρούσσο Γ. και Χατζόπουλο.

Πανναξιακός (Δημήτρης Σκούνας): Ζέρβας, Καράι, Ανευβλαβής, Κωστόπουλος, Χαμηλοθώρης, Πιτταράς, Σέμε, Γκασούκας (90΄Μαράκης), Μπονιάκος, Ζαφείρης (68΄Σερμάδι), Γεωργιάδης.

ΑΟ Σερίφου (Γιάννης Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κ., Ρεβίνθης Ν. (67' Μαγουλάς Αλ.), Παγιολάρι, Σκοπελίτης, Λιβάνιος Μαρ., Μαγουλάς Αν., Λιβάνιος Μαριν.. Παπαδόπουλος, Κιούσης (λ. τρ. 90΄Ζαχαρίας), Νταής, Παρίσης.

Το 1-0 του Πανναξιακού 

 

Το Live Score 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares