Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 22:53

Πειστικός στην επανάληψη ο ΑΟΣ Πέρασε εύκολα από την έδρα του ΑΟ Πύργου

Ο ΑΟ Σύρου του δευτέρου ημιχρόνου έκανε αυτό που έπρεπε για να φύγει με το τρίποντο από την δύσκολη έδρα του Πύργου, επικρατώντας με 1-4.

Το γρήγορο γκολ του Ραμπαβίλα στο 7΄είχε άμεση απάντηση από τον Κελίδη στο 10ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να χάνουν 1-2 καλές ευκαιρίες για να πάνε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, πράγμα που δεν κατάφεραν.

Στην επανάληψη, ο ΑΟΣ μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί στο 48΄με τον Κουκούλη. Στο 65΄ο Σόλωνας Φύτρος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και κάπου εκεί οι ισορροπίες άλλαξαν, με τους Αργυρό και Κουκούλη στο 74 και 81΄να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

Πολλά τα παράπονα των γηπεδούχων από την απόφαση του κ. Παντελάκη να αποβάλει τον Φύτρο, καθώς υποστηρίζουν ότι η πρώτη κίτρινη που δέχτηκε δεν έπρεπε να είχε βγει από το τσεπάκι του διαιτητή. 

Το φλας του αγώνα

6΄Νταβαρίνος σουτάρει με την μπάλα να περνά μόλις άουτ

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΣΥΡΟΥ... Μετά από προσπάθεια του Νταβαρίνου, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ραμπαβίλα, ο οποιος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.

10' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ... Ο Σόλωνας Φύτρος με καταπληκτική πάσα έβγαλε σε θέση τετ ατ τετ τον Κελίδη, με τον έμπειρο φορ να πλασάρει υποδειγματικά και να κάνει το 1-1.

15' Σημαντική ευκαιρία για τον Πύργο, με τον Πολυκρέτη να δημιουργεί, να σεντράρει στον Νομικό Γ. και τον τελευταίο με ανάποδη κεφαλιά να αναγκάζει τον Αναστασόπουλο σε δύσκολη επέμβαση.

20΄Ο Κελίδης επιχείρησε ψηλοκρεμαστό σουτ που πέρασε άουτ 

24΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Πύργο, με τον Βουλγαράκη να πασάρει παράλληλα και τον Κελίδη να  βλέπει τον Αναστασόπουλο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση στο κοντινό σουτ που επιχείρησε.

25΄Σουτ του Φύτρου, μπλόκαρε ο Αναστασόπουλος.

26΄Σουτ του Ραμπαβίλα ψηλά άουτ

29΄Φάουλ του Αργυρού λίγο άουτ.

36΄Σουτ του Σαμανίδη άουτ η μπάλα

39΄Σουτ του Κελίδη, δεν ανησύχησε ο Αναστασόπουλο

-----

48' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΣΥΡΟΥ... Ο Οικονομόπουλος λίγο μετά την είσοδο του στο παιχνίδι διείσδυσε στην περιοχή, πάσαρε παράλληλα στον Κουκούλη και εκείνος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-2.

55' Τριπλή ευκαιρία για τον ΑΟ Πύργο. με τους Κελίδη, Νομικό και Φύτρο να μην καταφέρνουν να παραβιάσουν την εστία του Αναστασόπουλου. 

61΄Πολύ καλή στιγμή για τον ΑΟ Σύρου, με τον Οικονομόπουλο να σουτάρει από διαγώνια θέση μέσα από την περιοχή και τον Καλαμάτα να αποκρούει με υπερένταση.

 65΄Ο Σόλωνας Φύτρος αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη - κόκκινη κάρτα μετά από μαρκάρισμα στον Νταβαρίνο, ενώ στην ίδια φάση αποβάλλεται και ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος για διαμαρτυρία. 

74΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΣΥΡΟΥ... Ο Αργυρός, με ένα δυνατό, συρτό σουτ έξω από την περιοχή ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 1-3.

81΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΣΥΡΟΥ... Ο Κουκούλης μετά από σέντρα και εύστοχη κεφαλιά έκανε το 1-4.

82΄Με τη σέντρα, ο Κελίδης επιχείρησε ένα σουτ από το χώρο της μεσαίας γραμμής , αναγκάζοντας τον Αναστασόπουλο σε εντυπωσιακή επεμβαση

Διαιτητής ήταν ο κ. Παντελάκης, με πρώτο βοηθό τον κ. Ρούσσο Γ. και δεύτερο βοηθό τον κ. Ελευθεριάδη.

ΑΟ Πύργου (Αλέξης Κωνσταντόπουλος): Καλαμάτας, Βρενάγκρ (80΄Γκάτσος), Πάγια, Νομικος Β., Νομικός Γ. (87΄Ξαγοράρης), Βουλγαράκης (λ. τρ. 46΄Φύτρος Σ.), Λύκος, Κελίδης, Φύτρος, Σαγάνης, Πολυκρέτης

ΑΟ Σύρου (Γιώργος Ρούσσος): Αναστασόπουλος, Σαμανίδης, Φιλίππου, Μαραγκός, Αργυρός, Βαμβακούσης (λ. τρ. 46΄Οικονομόπουλος), Ζουμπουνέλης (84΄Φραγκιάς), Γολιδόπουλος, Κουκούλης 88΄Πατσαρούχας), Ραμπαβίλας (75΄Μουλίδης), Νταβαρίνος.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares