Παρασκευή, 03 Μαΐου 2019 23:26

"Βράζουν" στην Άνω Μερά με τον πρόεδρο του ΑΟΣ, Γιώργο Φώσκολο

Δεν λέει να ολοκληρωθεί η κόντρα που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον πρόεδρο του ΑΟΣ, Γιώργο Φώσκολο και την ομάδα της Άνω Μεράς.

Και ενώ στο σημερινό ματς φαίνονταν ότι όλα θα κυλούσαν ομαλά, λόγω του μη βαθμολογικού ενδιαφέροντος του αγώνα, κάτι τέτοιο φυσικά δεν συνέβη.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της Άνω Μεράς βράζουν με τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του ΑΟΣ,ο οποίος μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα story που χαρακτηρίζει τους Μυκονιάτες ως "καφενεδάκι".

Από την πλευρά της η ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή δεν άφησε ασχολίαστη τη κίνηση αυτή αναρτώντας με τη σειρά της στην προσωπική σελίδα που διατηρεί στο Facebook, μια εικόνα με το σήμα της ομάδας που απευθύνεται στον Γιώργο Φωσκολο με την εξής αναφορά:

Αυτό δεν το πειράζεις. Είναι ιερό για κάποιους σαν και το δικό σου. Θα το μάθεις όταν μεγαλώσεις και μπεις στα καφενεία που ξέρουν από σεβασμό. Ιστορικό σωματείο, Αντιστόρητος πρόεδρος.

Αξίζει να σημειωθεί και στο ματς του β' γύρου για την α' φάση και πάλι οι διοικούντες της Άνω Μεράς είχαν ενοχληθεί με αναρτήσεις του κ. Φώσκολου.

Η ανάρτηση του Γιώργου Φώσκολου

fkso_871f5.jpg

Η ανάρτηση της Άνω Μεράς

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares