Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 14:08

Πορεύονται από κοινού και τη νέα σεζόν ΑΟ Πύργου και Αλέξης Κωνσταντόπουλος

Μετά από χρόνια ο ΑΟ Πύργου συμμετείχε στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων και συγκεκριμένα στον 3ο όμιλο, με την πορεία του να κρίνεται επιτυχημένη.

Άλλωστε, όταν στοχεύεις στην παραμονή και καταφέρνεις να συμμετέχεις στην  β' φάση έχοντας αξιοπρεπή παρουσία, τότε, γίνεται κατανοητό ότι η ομάδα της Σαντορίνης έχει κάνει μια υπέρβαση.

Μια υπέρβαση που οφείλεται στο έργο του προπονητή, Αλέξη Κωνσταντόπουλου. Ο νεαρός κόουτς παρότι ανέλαβε ένα δύσκολο εγχείρημα έχοντας πολλά νέα πρόσωπα σε ένα ρόστερ μπόρεσε να περάσει τη δική του φιλοσοφία και να ικανοποιήσει τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ως εκ τούτου η ανανέωση της συνεργασίας φάνταζε βέβαιη με τις δυο πλευρές να επεκτείνουν τη συμφωνία τους για ακόμη μια σεζόν.

Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, με τον ίδιο να δηλώνει μετά τη συμφωνία τα εξής

"Η ομάδα έχει κάνει υπέρβαση αφού πρωταρχικός στόχος ήταν να παραμείνει στην κατηγορία. Για πρώτη φορά συμμετείχε σε μπαράζ Γ' εθνικής. Η συνεργασία που έχω με τη διοίκηση είναι άψογη. Θέλω να τους ευχαριστήσω που ότι και εάν ζήτησαν μου το πραγματοποίησαν χωρίς δεύτερη σκέψη και ήδη έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά που στόχος βασικός παραμένει η σωτηρία. Έχουμε κάνει εδώ και μήνες επαφές με ποδοσφαιριστές και περιμένουμε απαντήσεις".

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares