Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018 17:13

Νικηφόρο πέρασμα για την Άνω Μερά από την Τήνο (0-2) στο ντεμπούτο του Ξανθόπουλου [vid]

Την 5η νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Άνω Μερά που πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο επικράτησε μέσα στην Τήνου του τοπικού ΠΑΣ με 0-2 για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Με αυτή τη νικη το συγκρότημα του Πέτρου Ξανθόπουλου, που έκανε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο των Μυκονιατών έφτασε τους 16 βαθμούς, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του μετά τις αναμετρήσεις με ΑΟ Μυκόνου και ΑΟ Πάγου.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ Τήνου του Γιώργου Μάλλιου δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και φυσιολογικά ηττήθηκε από ένα ανώτερο σύνολο.

Αυτό μάλιστα ήταν το τρίτο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα αφού είχαν προηγηθεί οι ήττες από ΑΟ Σύρου και ΑΟ Μυκόνου, με τους "Τηνιακούς" να βρίσκονται στην 5η θέση του 1ου ομίλου με 7 βαθμούς.

Στο 10' ο Χατζάκος με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ζάρκου έκανε το 0-1, με τον Ραϊσση στο 53' να διπλασιάζει τα τέρματα των Μυκονιατών.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

6' Σουτ του Ραϊσση η μπάλα αουτ.

9' Ο Γκολέμης έβγαλε μόνο του με το τέρμα τον Ραζάκ, όμως ο τελευταιος έκανε άσχημο κοντρόλ και οι αμυντικοί του ΠΑΣ Τήνου παραχώρησαν κόρνερ.

10' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩ ΜΕΡΑ. Μετά από κόρνερ του Ζάρκου, ο Χατζάκος με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει, πράγμα τελικά που έγινε από τον Βελαλόπουλο που άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.

11' Φάουλ Φώσκολου από δεξιά μπλοκάρει ο Τζάβρας.

12' Με ωραία κάθετη πάσα ο Ραζάκ βρίσκει τον Ραίσση από δεξιά που μπήκε στην περιοχή όμως το πλασέ του απόκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Κελαδίτης.

14 Σουτ του Κουντουρά η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό των γηπεδούχων και καταλήγει κόρνερ.

27' Καλή στιγμή για τον ΠΑΣ Τήνουν με τον Γιάννη Ζαλώνη να περνάει πάνω από το Τζάβρα όμως το σουτ που επιχείρησε έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Χατζάκος.

29' Σέντρα του Ζάρκου από δεξιά όμως ο Χουσελάς δεν πιάνει όπως θα ήθελε το σουτ με τη μπαλα να φεύγει άουτ.

34 Σέντρα Χουσελά στον Ζάρκο, με τον υψηλόσωμο μεσοεπιθετικό να κάνει τις ντρίμπλες μέσα στην περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση έφυγε ψηλά άουτ.

36' Σέντρα Ραϊσση από δεξιά, ο Χουσελάς μέσα από την περιοχή δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και ο Ραζάκ που βρέθηκε στην περιοχή της μπάλας σούταρε πάνω σε έναν αμυντικό του ΠΑΣ Τήνου.

40' Φωνάζουν οι γηπεδούχοι θεωρώντας ότι αμυντικός της Άνω Μεράς επέστρεψε τη μπάλα στον Τζάβρα με πρόθεση και εκείνος μπλόκαρε ζητώντας έμμεσο.

51' Σουτ του Βελαλόπουλου για τον ΠΑΣ Τήνου η μπάλα άουτ.

53' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩ ΜΕΡΑ. Ο Ραζάκ με άψογη πάσα βρήκε τον Ραϊσση μέσα στην περιοχή ο οποίος με σουτ από δεξιά έκανε το 0-2.

67' Πλασέ του Βελαλόπουλου ο Χατζάκος και πάλι σαν από μηχανής Θεός σώζει πάνω στη γραμμή.

68' Αποβάλλει ο διαιτητής Ζαράνης τον βοηθό προπονητή, Σπύρο Ξένο, από τον πάγκο για διαμαρτυρία.

69' Σουτ του Χουσελά ο Κελαδίτης δύσκολα σε κόρνερ.

70' Σουτ του Μυλωνά η μπάλα μόλις άουτ. Καλή στιγμή για τον ΠΑΣ Τήνου

73' Ο Ι. Ζαλώνης προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Τζάβρα και σουτάρει από το κέντρο, όμως ο τερματοφύλακας της Άνω Μεράς μπλοκάρει.

78' Καλή στιγμή για την Άνω Μερα. Ο Ραζάκ, μετά από πάσα του Ζάρκου, με σουτ δεν μπορεί να νικήσει τον Κελαδίτη που έδιωξε σε κόρνερ.

Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Ζαράνης με βοηθό την κα. Κουκά και τον κ. Γιάννη Ρούσσο.

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Γιώργος Μάλλιος) Κελαδίτης, Δάρμης (70' Μπον), Ζιούλης (87' Λειβαδάρης Ι.), Λειβαδάρης Π., Αρμακόλας, Νάζος (89' Μάλλιαρης), Φώσκολος, Βελαλόπουλος, Μυλωνάς (83' Ζαλώνης Μ.), Ζαλώνης Ι., Παλαμάρης.
Στον πάγκο οι: Μυκονιάτης, Βελλιανός, Βιάλλης.

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ (Πέτρος Ξανθόπουλος) Τζάβρας, Κουντουράς, Ουζούνογλου, Χατζάκος, Σαλτμάρας, Κοφωκότσιος, Ραζάκ, Καρφαρίδας, Χουσελάς, Ζάρκος (80' Ξενάκης), Ραϊσσης (70' Τουρέ).
Στον πάγκο οι: Γκολέμης, Ξένος, Χανιώτης Μπουμπούρης,

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares