Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 14:13

Με σούπερ Περιαλή ο ΑΟ Μυκόνου... 6-1 τον ΠΑΣ Τήνου

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Περιάλη ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να πάρει ακόμη τη νίκη με 6-1 απέναντι στον ΠΑΣ Τήνου και πλέον πήρε διαφορά τριών πόντων από τους Τηνιακούς, κατέχοντας την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε καλή μέρα, με τον Περιάλη όμως να είναι εκείνος που έκλεψε την παράσταση, καθώς σήμερα έκανε τα πάντα, «σερβίροντας» και σκοράροντας, οδηγώντας τον ΑΟ Μυκόνου σε μία σημαντική νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που πριν την έναρξη του αγώνα ισοβαθμούσαν.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν το πρώτο λόγο στη διεκδίκηση της μπάλας και μόλις στο 6ο λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν με αυτογκόλ, πιο συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Περιάλη ο Νάζος προσπάθησε να διώξει όμως έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στη συνέχεια ο Περιάλης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 16’ καθώς μετά από μία πολύ ωραία σέντρα του Ξαγοράρη βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Τήνου. Οι φιλοξενούμενοι όμως μείωσαν μόλις στο 22’ καθώς μετά από σέντρα το Ζαλώνης με κεφαλιά έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Το 3-1 είχε πάλι πρωταγωνιστεί τον Περιάλη ο οποίος μετά από ατομική ενέργεια από τα αριστερά έκανε συρτή σέντρα στον Ξαγοράρη, με τον τελευταίο να… «σπρώχνει» την μπάλα στα δίχτυα. Το 4-1 του Πρώτου ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Ηλίας στο 35’ με ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια ροή με το πρώτο με τον Α.Ο. Μυκόνου να έχει την υπεροχή, και στο 58’ ο Περιάλη (ποιος άλλος) εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας του ΠΑΣ Τήνου και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 5-1. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 86’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Καλογεράς το οποίο ήταν και το πρώτο του γκολ με την ανδρική ομάδα του Α.Ο. Μυκονου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς τους κ.κ. Καλορογιάννη και Βαρθαλίτη

Α.Ο. Μυκόνου ( Παχατουρίδης): Σαβόπουλος, Ηλίας, Παπαδόπουλος (46’ Μπομπάι), Μπαλής (76’ Τσάνη), Πείδης (46’ Καρατζάς), Ξαγοράρης, Ντουσάι, Βλαχόπουλος (67’ Καλογερά), Αλμπάνης, Αλεξανδρόπουλος, Περιάλης

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Δάρας, Μπουρντένης, Κάνιουρας

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Κελαδίτης (80’ Βαλλιανός), Δενεκαρίας, Θεοδώρου (60’ Λειβαδάρη), Λειβαδάρης (65’ Μάλλιαρης), Νάζος, Φώσκολος, Παλαμάρης, Ξενόπουλος (75’ Μυκονιάτης), Ζαλώνης, Γιαννόπουλος

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μπόν

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Φωτογραφικό υλικό από την Ανασταντίνα Βαμβακούρη

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares