Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 12:38

Σκόραρε με επτά πάσες και γρήγορο τρανζίσιον ο Πανναξιακός [vid]

Απλότητα, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και ποδόσφαιρο με τη... μία είναι τα στοιχεία που επιζητούν οι προπονητές που διαθέτουν κυρίως ποιοτικούς παίκτες και θέλουν να παίξουν γρήγορα το επιθετικό τρανζίσιον.

Ο Πανναξιακός είναι δεδομένο ότι υπερέχει σε ποιότητα έναντι των υπόλοιπων ομάδων του 3ου ομίλου και προσπαθεί κάθε Κυριακή να βελτιώνεται και να βγάζει στοιχεία που τον καθιστούν ως ένα από τα φαβορί για να κόψει πρώτος το νήμα και να πάει με το πλεονέκτημα των δυο πόντων στην επόμενη φάση.

Η βελτίωση του είναι εμφανής, με την ομάδα του Νόνι Λίμα να βγάζει στο χθεσινό ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Νάξου στοιχεία που ικανοποίησαν τον προπονητή από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Ο ίδιος ζήτησε αρκετές φορές από τους παίκτες του να παίξουν απλά και γρήγορα προκειμένου να εκδηλώσουν επιθέσεις μπροστά από την εστία του Μαρκόπουλου και σε μια από αυτές έδειξαν την ποιότητα τους αφού με επτά πάσες, η μπάλα ξεκίνησε από τον Τσαϊλάκη για να έχει τελικό αποδέκτη τον Καρούση ο οποίος με πλασέ σκόραρε.

Πρόκειται για ένα γκολ που δείχνει την γρήγορη μετάβαση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση και είναι άξιο συγχαρητηρίων.

Απολαύστε το!

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares