Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 17:39

Με το... δεξί ο ΑΟΣ 0-3 τον Πάγο στην πρεμιέρα

Ο ΑΟ Σύρου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του 1ου ομίλου για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων ''Blue Star Ferries'' αφού επικράτησε με 0-3 του ΑΟ Πάγου για την 1η αγωνιστική.

Το ματς που αποτελούσε συνέχεια της αγωνιστικής, με δεδομένο ότι είχε προηγηθεί η αναμέτρηση του ΑΟ Μυκόνου με τον Ανδριακό, μαγνήτισε τα βλέμματα αφού αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στο γήπεδο. 

Στο α' μέρος και μέχρι την επίτευξη του 0-1, δεν συνέβη κάτι το αξιόλογο με το θέαμα να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Στην επανάληψη, ο Νίκος Βουτσίνος έκανε γρήγορα τις αλλαγές του θέλοντας να προσδώσει έναν επιθετικό τόνο στην ομάδα του όμως ο ΑΟ Σύρου κράτησε τους παίκτες των γηπεδούχων μακριά από τα καρέ του Συριανού, χτυπώντας στα τελευταία λεπτά χάρη σε γκολ των Σαγκινέτου (83') και Μπάιλα (90'). 

Μέτριο θέαμα-Ο Χούρος τη... λύση

Στο 2' το φάουλ του Παναγιώτη Ραμπαβίλα δεν βρήκε στόχο και πέρασε άουτ.

Στο 4' ήρθε η απάντηση για τον ΑΟ Πάγου με τον Χαλκιά να εκτελεί το φάουλ όμως ο Συριανός δεν ανησύχησε αφού είδε τη μπάλα να περνάει άουτ.

Η πρώτη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 9' όταν ο Ταμάμης έκανε τη σέντρα και ο Ραμπαβίλας έπιασε την κεφαλιά, όμως, ο Μαρουδιάς χωρίς πρόβλημα μπλόκαρε τη μπάλα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τα λάθη και από τις δυο ομάδες να κυριαρχούν.

Στο 33' ωστόσο οι τυπικά φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν την ομάδα του Πάγου, όταν ο Ραμπαβίλας με κεφαλιά ψαράκι μετά τη σέντρα του Σαμανίδη είδε τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο επόμενο λεπτό ωστόσο το συγκρότημα του Χρήστου Φωκά πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Γιάννης Χούρος είδε τον Μαρουδιά ότι βρίσκονταν σε κακή θέση και με ένα ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του τερματοφύλακα του Πάγου ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο το σκορ.

Η πρώτη καλή στιγμή του Πάγου σημειώθηκε στο 40' όταν ο Μανουδάκης εκτέλεσε το φάουλ με τη μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Συριανού.

Στο 42' οι γηπεδούχοι και πάλι δημιούργησαν καλή ευκαιρία, όταν ο Μανουδάκης έστρωσε στον Χαλκιά που σούταρε αναγκάζοντας τον Συριανό σε εντυπωσιακή επέμβαση στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.

Στο β' μέρος ο ΑΟΣ μπήκε με ψυχολογία και στο 55' ο Βαβουράκης έδιωξε σε κόρνερ τη σέντρα του Συμιγδαλά.

Στο 57' ο Συριανός μπλόκαρε χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία το χλυαρό σουτ του Μπαλόπητα.

Στο 66' ο Ραμπαβίλας έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία, όταν μετά από κόρνερ του Συμιγδαλά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 71' ο Μαρουδιάς δήλωσε παρών αφού έδιωξε σε κόρνερ του σουτ του Ραμπαβίλα.

Στο 83' ο ΑΟΣ ''κλείδωσε'' τη νίκη με τον Σαγκινέτο να εκμεταλλεύεται τη πάσα του Συμιγδαλά κάνοντας το 0-2.

Στις καθυστερήσεις έγινε το 0-3, με τον Κοτζαπαναγιώτη μετά από πάσα του Σταμούλη να στρώνει στον Μπάιλα ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-3. 

Διαιτητής ο Ανδρικόπουλος με βοηθούς τους Μουτάφη και Ρόυσσο.

ΑΟ ΠΑΓΟΣ (Νίκος Βουτσίνος) Μαρουδιάς, Μαυράκης (79' Σκορδίλης), Γεράρδης, Σαμιωτάκης, Βαβουράκης (59' Παράβαλος), Ντόγος, Μπαλόπητας, Χαλκιάς (66' Πρίντεζης Μ.), Βελέντζας (59' Μαϊπας), Μανουδάκης, Μουλίδης.

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Χρήστος Φωκάς) Συριανός, Σαμανίδης, Συμιγδαλάς, Μαραγκός (88' Δημητρόπουλος), Συριανός, Ταμάμης, Ρηγούτσος (79' Μπάιλας), Σταμουλης, Λούσσας (59' Κοτζαπαναγιώτης), Ραμπαβίλας, Χούσος (72' Σαγκινέτος). 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares