Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 22:13

Βήμα τελικού στη Νάξο για τη Θύελλα Καμαρίου [pics-vid]

Με το ένα πόδι στον τελικό του πρωταθλήματος βρίσκεται πλέον η Θύελλα Καμαρίου που πήρε το ντέρμπι μέσα στη Νάξο με 0-3 κόντρα στον Πανναξιακό και έφτασε με το καλημέρα τους 12 βαθμούς στη Β΄φάση του πρωταθλήματος.

Άκρως αποτελεσματική και διαβασμένη η ομάδα του Κώστα Μιχάλη, κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ όποια ευκαιρία της δόθηκε και να φύγει με μία καθαρή νίκη από τη Νάξο, απέναντι σε έναν Πανναξιακό που στάθηκε άτυχος, ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου στο 0-1 είχε δοκάρι με τον Κωτσαρή.

Μετά από πολύ καιρό στο ΔΑΚ Νάξου βρέθηκε αρκετός κόσμος για να στηρίξει τον Πανναξιακό και θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι όλοι τους ήταν άψογοι, καθώς δε σημειώθηκε το παραμικρό παρατράγουδο, με την ομάδα της Νάξου να κάνει πράξη την υπόσχεση της για μία τέλεια φιλοξενία.

Λίγες φάσεις

Ένα ματς ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες καλά διαβασμένες που φαινόταν ότι θα κριθεί στην λεπτομέρεια, ήταν από το ξεκίνημα του το ντέρμπι του 2ου ομίλου της Β΄φάσης.

Στο πρώτο μέρος οι φάσεις ήταν ελάχιστες, με την Θύελλα να σκοράρει στην πρώτη ουσιαστική φάση, όταν ο Γιαννής με μία μπαλιά από τα 30 μέτρα εκοψε την άμυνα του Πανναξιακού στα δύο, βρίσκοντας τον Αποστολίδη, που με ψιλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Βασιλάκη, κάνοντας το 0-1.

Από εκεί και πέρα ο Πανναξιακό πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 21΄έφτασε μία ανάσα από το 1-1, με τον Λίκα μέσα από την περιοχή να πλασάρει και τον Ανδριόλα να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση.

Στο 31 ο Πανναξιακός έχασε την ευκαιρία του ημιχρόνου, με τον Κωτσαρή να εκτελεί φάουλ από τα αριστερά λίγο έξω από την περιοχή το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ανδριόλα.

Γρήγορο γκολ

Η Θύελλα με το καλημέρα στην επανάληψη κατάφερε να πετύχει το 0-2, όταν ο Δαβιλάς με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ερρίκο με τον τελευταίο να κάνει κούρσα, να μπαίνει στην περιοχή και με διαγώνιο πλασέ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Αν υπήρχε βραβείο αποτελεσματικότητας, η Θύελλα σίγουρα θα το είχε κερδίσει σήμερα, καθώς στην 3η της ευκαιρία στο παιχνίδι πέτυχε το 0-3. Στο 63' ο Ερρίκος πάσαρε από πλάγια στον Αποστολίδη, με τον ταχύτατο επιθετικό να παίρνει καλή θέση στην περιοχή και με κοντινό πλασέ να κάνει το 0-3.

Ο Πανναξιακός που σίγουρα άξιζε κάτι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι στάθηκε και πάλι άτυχος στο 84΄ όταν ο Πιτταράς εκτέλεσε φάουλ το οποίο κατέληξε για δεύτερη φορά στο οριζόντιο δοκάρι του Ανδριόλα.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλορογιάννης με βοηθούς του Μουτάφη και Παντελάκη

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Προμπονάς): Βασιλάκης,, Καράι, Παπανικολάου, Καρούσης (46΄Ανεβλαβής), Χαμηλοθώρης, Κωτσαρής (79΄Κάκο), Λίκα, Πιτταράς, Μπονιάκος, Σέμε (59΄Βαθρακοκοίλης).

Αναπληρωματικοί: Λυμπερτάς, Στρατούρης, Τσαϊλάκης, Μοσχονάς

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός, Μαυρομάτης, Ρέτζο, Μαντούσης, Ερρίκος (86΄ Νομικός,) Φίλων, Γιαννής, Αποστολίδης (90΄ Δανέζης), Δαβιλάς (66' λ.τ. Πάγια), Βλαβιανός (76΄ Εγιουρούμ)

Αναπληρωματικοί: Τσουκαλάς, Αρβανίτης, Δημητρακόπουλος.

Η βαθμολογία

2018-04-04_1.jpg

Ο αγώνας μεταδόθηκε από τη σελίδα μας

Φωτογραφίες από την Λαμπρινή Μάκαρη

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares