Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 23:48

Τρίποντο και «όλα για όλα» στη Σέριφο για τον Μαρπησσαϊκό [pics]

Ο Μαρπησσαϊκός έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Παμμηλιακό επικρατώντας με 2-0 στο ματς που έγινε σήμερα στο γήπεδο του Αρχιλόχου και πλέον προετοιμάζεται να τα παίξει όλα για όλα στο τελευταίο παιχνίδι του 2ου ομίλου με τον ΑΟ Σερίφου, όπου με νίκη θα πάρει στο νήμα την πρόκριση για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

fgyhfgsagtjkhcfbg_1.jpg

Το ματς

Ο Μαρπησσαϊκός ήταν ανώτερος αγωνιστικά, έχοντας απέναντι του έναν Παμμηλιακό που ταξίδεψε στην Πάρο με οριακή αποστολή και με αρκετούς πρωτοεμφανιζόμενους μικρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεση του που σίγουρα παρά την ήττα ήταν το κέρδος για την ομάδα του Νίκου Μάλη.

MVP της αναμέτρησης σίγουρα ήταν ο τερματοφύλακας Μιχάλης Ανυφαντάκης που ήταν αυτός ο οποίος με τις επεμβάσεις του κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Στο 25΄και στο 30΄ο Κρητικός είχε μοναδικά τετ α τετ με τον Πειραιώτη πορτιέρο να κρατά το 0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη με τον άνεμο να είναι θυελλώδης δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, αλλά παρόλα αυτά ο Μαρπησσαϊκός που είχε και πάλι την υπεροχή κατάφερε να προηγηθεί στο 71΄με διαγώνιο σουτ του Κρητικού, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 77΄ εκτέλεσε πέναλτι που έκανε ο Νάκας στον Βράπι και έκανε το 2-0.

Μάλιστα, σε αυτή τη φάση ο Παμμηλιακός έμεινε με 10 παίκτες έπειτα από την αποβολή του Δρίλη με δεύτερη κίτρινη, έπειτα από διαμαρτυρία.

Ο Παμμηλιακός παρόλο του ότι έπαιζε με 10 παίκτες έδειξε να έχει ψυχικά αποθέματα και μάλιστα έφτασε κοντά στο 2-1 όταν στο 83΄όταν σουτ του Λικάι σταμάτησε στο δοκάρι του Ανουσάκη.

fgyhfgsagtjkhcfbg_5.jpg

Περηφάνια

Μπορεί η ήττα αυτή να μην κοστίζει τίποτα για τον Παμμηλιακό, αλλά αυτό το παιχνίδι είχε ειδικά οφέλη για την ομάδα των Δυτικών Κυκλάδων, οι άνθρωποι της οποίας τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση και αυτό έχει να κάνει καθαρά με το «νέο αίμα» του συλλόγου.

Ε! δεν είναι και λίγο να βλέπεις 7 παιδιά στην αρχική σύνθεση που είναι κάτω των 20 και προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Μάλιστα υπήρχαν και παιδιά που έκαναν το ντεμπούτο τους με την ανδρική ομάδα, όπως οι: Μαρίνος, Μακρινός και Μαυρογιάννης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μιχάλης Βαμβακάρης, σε επικοινωνία που είχαμε τόνισε την περηφάνια που νιώθει για αυτά τα παιδιά, αφού τόνισε το μαχητικό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του έχοντας πάρα πολλές απουσίες στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

fgyhfgsagtjkhcfbg_4.jpg

Όλα για όλα

Οργανωμένη εκδρομή αναμένεται να διοργανωθεί από τον Μαρπησσαϊκό για τη Σέριφο με αφορμή τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής που θα κρίνει την ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση. Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν την υποστήριξη του κόσμου και όπως τονίζουν υπολογίζουν στην καλή φιλοξενία των Σεριφιωτών για να γίνει ένα καλό και δυνατό παιχνίδι μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

fgyhfgsagtjkhcfbg_7.jpg

Διαιτητής ήταν ο κ. Κουζούμης, με βοηθούς την κυρία Μαργαρίτη και τον κ. Μαθιουδάκη Γ. του Α.

Συνθέσεις

Μαρπησσαϊκός (Γαβαλάς): Ανουσάκης, Παπαδόπουλος, Φραντζής (89’ Εσάι), Τζανακόπουλος Μ., Βιτζηλαίος, Κρητικός Δ. (90’ Κιοσέ), Βράπι (85’ Τζανακόπουλος Κ.), Κρητικός Ε., Κορρές (89΄Μανιώτης), Αντωνόπουλος, Ρούσσος Μ.

Αναπληρωματικοί: Γεμελιάρης Ι., Τζανακόπουλος Γ., Γεμελιάρης Ν.

Παμμηλιακός (Μάλης): Ανυφαντάκης, Λιβάνιος, Νάκας, Ντόριζας, Ατανάσοφ, Δρίλης, Λικάι, Μαρίνος Β., Μακρινός Σ. (65΄Μαυρογιάννης Ε.), Παπαδημητρίου, Μαυρογιάννης Α. (46΄Μαυρογιαννης Γ.).

fgyhfgsagtjkhcfbg_6.jpg

 

Η Βαθμολογία και οι αγώνες που απομένουν

2018-03-24_8.jpg

2018-03-24_9.jpg

fgyhfgsagtjkhcfbg_8.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares