Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 13:42

Έκλεισε αήττητη η Θύελλα Καμαρίου

Με νέα πρόσωπα στην σύνθεση της η Θύελλα Καμαρίου δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με 4-0 κόντρα στον Αστέρα Τραγαίας στον αγώνα που έγινε χθες στο ΔΓ Καμαρίου και ήταν ο τελευταίος του 3ου ομίλου για την Α΄ φάση του πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Μιχάλης θέλοντας να ξεκουράσει τον βασικό κορμό ενόψει του τελικού Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στον Πανθηραϊκό, επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής και τους οποίους υπολογίζει για τη β΄ φάση του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά ο μαχητικός Αστέρας Τραγαίας, έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για την είσοδο στη Β΄φάση, όμως βρήκε απέναντι του έναν ισχυρό αντίπαλο, με την ομάδα της Νάξου να αγωνίζεται για 35 λεπτά με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Βασίλη Δεδρινού.

Στο 35΄ο Φίλων άνοιξε το σκορ του αγώνα, για να διπλασιάσει τα τέρματα της Θύελλας στο 42΄ο Δημητρακόπουλος.

Στην επανάληψη η Θύελλα πέτυχε ακόμα δύο τέρματα με τον Ρέτζο στο 78΄να κάνει το 3-0 και τον Σκαφτούρο στο 83’ το τελικό 4-0.

Με 70 τέρματα υπέρ και 5 κατά η ομάδα του Καμαρίου έχει τον καλύτερο συντελεστή στον πρώτο γύρο, όπου τερμάτισε χωρίς ήττα.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ρούσσος Γ. με βοηθούς τους κ.κ. Παντελάκη και Νάκκα

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Τσουκαλάς, Νομικός, Λεφάκης, Εγιουρούμ, Δημητρακόπουλος, Φίλων, Πάγια, Λύκος, Σκαφτούρος, Δαβιλάς, Βλαβιανός.

Αναπληρωματικοί: Μαυρομάτης, Δανέζης, Αποστολίδης, Γιαννής, Αρβανίτης, Ρέτζο.

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Πόλια, Τουλούπης, Μπίντζη, Μαϊτός, Αλιμπέρτης, Κατσούλης, Χίντρι, Τράκος, Δενδρινός, Πιέτρι, Πιτταράς.

Αναπληρωματικοί: Καραφυλίδης, Σφυρόερας, Κουφόπουλος, Μακρόπουλος, Κιόσκου, Δεγαϊτας, Σέμε.

H τελική βαθμολογία του 3ου ομίλου

2018-03-26_1.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares