Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 00:38

Στη Μήλο αύριο ο νέος προπονητής του Παμμηλιακού

Με αστραπιαίες κινήσεις η διοίκηση του Παμμηλιακού μετά την διακοπή της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Καραπετσάνη έκλεισε τον άνθρωπο που θα τον αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αύριο θα έχουμε την ανακοίνωση του ονόματος του νέου τεχνικού, ο οποίος προέρχεται από τη βόρια Ελλάδα, όπου και έχει επιτελέσει σπουδαίο έργο και έχει μεγάλη εμπειρία στις μικρές ηλικίες.

Ο έμπειρος τεχνικός θα φτάσει με την αυριανή πτήση στη Μήλο, ενώ για ευνόητους λόγους δεν θα αποκαλύψουμε το όνομα του πριν επέλθει η οριστική συμφωνία με τον σύλλογο.

Το σίγουρο είναι ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη επαφή με το έμψυχο υλικό του συλλόγου, καθώς θα προπονήσει για πρώτη τους νέους του παίκτες.

Μάλιστα ο σύλλογος πριν λίγο με ανακοίνωση του ενημέρωσε για τις ώρες προπόνησης, αποκαλύπτοντας ότι θα πραγματοποιηθούν υπό των οδηγιών του νέου προπονητή: «Ο Παμμηλιακός Α.Σ ενημερώνει τους μικρούς αθλητές μας των ακαδημιών μας οτι οι αυριανές προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν τις παρακάτω ώρες:

K12 16:00-17 

ΠPOTZOYNIOP 17:30 -18:30          

K14 21:00-22:00 και μαζί  οι αθλητές του 2003.     

Οι προπονήσεις θα γίνουν με την παρουσία του νέου προπονητή».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares