Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 02:02

Πάτησε γκάζι στην επανάληψη και πήρε το ντέρμπι ο Πανναξιακός [pics-vids]

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το ντέρμπι της Νάξου ο Πανναξιακός που χρειάστηκε 50 ολόκληρα λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του σκληροτράχηλου Αστέρα Τραγαίας και τελικά να πάρει τη νίκη με 0-4.

Κυρίαρχο στοιχείο του αγώνα που έγινε χθες στο γήπεδο του Αγερσανίου ήταν η δύναμη, το πάθος, αλλά και τα πέναλτι, καθώς ο Πανναξιακός έστησε την μπάλα τρεις φορές στην άσπρη βούλα με τις δύο από αυτές να μετατρέπονται σε γκολ.

Η εικόνα του ματς

Και περνάμε στο αγωνιστικό σκέλος, όπου οι ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες ήταν σπάνιο είδος, καθώς ο Αστέρας κατάφερε να βάλει δύσκολα στον Πανναξιακο, κλείνοντας σωστά τους χώρους και περιορίζοντας αρκετά τις προσπάθειες των ατού του Πανναξιακού.

Ο Πανναξιακός, που είχε καλή κυκλοφορία και την υπεροχή στο παιχνίδι, κατάφερε να βρει διόδους προς την περιοχή των γηπεδούχων που παρουσίασαν σημάδια κόπωσης στην επανάληψη, πράγμα που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι παίκτες του Γιώργου Προμπονά.

Μετά το 50΄το δυνατό παιχνίδι μπήκε στην περιοχή του Αστέρα με αποτέλεσμα να έχουμε τα τρία πέναλτι που σφύριξε ο Γιώργος Νεοκοσμίδης, ο οποίος έγινε δέκτης διαμαρτυριών και από τις δύο ομάδες για κάποιες από της αποφάσεις του, οι οποίες όμως δεν έκριναν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Για τους πιο νηφάλιους ο ρέφερι της αναμέτρησης θα έπρεπε να ήταν περισσότερο αυστηρός στο πειθαρχικό κομμάτι, ώστε να κατευνάσει τα νεύρα στους «φουντωμένους» και άτακτους του αγώνα.

Τα γκολ

Το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση ήρθε στο 50΄από πέναλτι που κέρδισε ο Πιτταράς και εκτέλεσε ο ίδιος.

Η εκτέλεση:

 

Στο 63΄ μετά από όμορφη ενέργεια των παικτών του Πανναξιακού, ο Μπονιάκος με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2.

Στο 73΄ο Λυμπερτάς πραγματοποίησε πολύ όμορφη ενέργεια, μπήκε στην περιοχή αλλά ανατράπηκε, με τον κ. Νεοκοσμίδη να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Καράι λίγο αργότερα να ευστοχεί ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Η εκτέλεση:

 

Το 0-4 ήρθε και πάλι από τον Καράι, όταν στο 82΄ο Λυμπερτάς με καταπληκτική μπαλιά «έκοψε στα δύο την άμυνα» του Αστέρα και ο πρώτος με όμορφο τελείωμα νίκησε τον Μαρκόπουλο.

Ο Πανναξιακός έφτασε μία ανάσα από το 0-5 στο 91΄όπου ο Λίκα κέρδισε το 3ο πέναλτι των φιλοξενούμενων, αλλά ο ίδιος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Δείτε την εκτέλεση:

 

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Νεοκοσμίδης με βοηθούς τις κυρίες Ψαρρά και Μελανίτη

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Μαρκόπουλος, Τουλούπης, Πιτταράς, Κατσούλης, Αλιμπέρτης (λ.τ. 66΄ Μαρούλης), Σφυρόερας, Χωριανόπουλος (55΄Κιόσκου), Τράκος (76΄Βεκρής), Καραφυλίδης (75΄Μαϊτός), Μπίντζι, Κουφόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Δενδρινός, Πόλια, Χαμηλοθώρης

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσαϊλάκης, Λίκα, Ανεβλαβής (46΄ Πολυκρέτης), Παπανικολάου, Χαμηλοθώρης, Σέμε, Μπονιάκος, Καράι, Βαθρακοκοίλης (65΄Λυμπερτάς), Καρούσης (46΄Μοσχονάς), Πιτταράς (80΄Κάκο).

Αναπληρωματικοί: Στρατούρης, Βασιλάκης, Πενίκου.

Η βαθμολογία μετά την αναμέτρηση

2018-03-01.jpg

Φωτογραφίες

 

Βίντεο

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares