Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 12:09

Οριακή νίκη για τον ΑΟ Πάρου

Μόνο το τρίποντο κρατά από τον χθεσινό αγώνα με αντίπαλο τον Νηρέα ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου ΑΟ Πάρου.

Μετά από ένα κακό παιχνίδι χωρίς ρυθμό και φάσεις, με τις δυνατές μονομαχίες να κυριαρχούν ο ΑΟ Πάρου που δεν είχε καλή παρουσία, κατάφερε να πετύχει ένα γκολ στο 80΄έπειτα από πάσα του Γιουρτζίδη και κοντινό πλασέ του Γιαννούλη, που έκανε το 1-0, σώζοντας την παρτίδα για την ομάδα του.

Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι οι περισσότερες από 10 κίτρινες που αναγκάστηκε να δείξει ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Βακόνδιος.

Ο Νηρέας για ακόμη έναν αγώνα στάθηκε πολύ καλά, δημιουργώντας μάλιστα 1-2 καλές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος και μία πριν την επίτευξη του τέρματος από τον ΑΟΠ, που από την πλευρά του φάνηκε εγκλωβισμένος έχοντας δύο απειλές του Παπαθεοδώρου στο 45΄και στο 75΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 70΄ο Αρκουλής κέρδισε πέναλτι που αμφισβητήθηκε από τον Νηρέα και εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά απέκρουσε ο Ζουμής.

Διαιτητής ήταν ο Βακόνδιος με βοηθούς τους Κουζούμη και Ρούσσο Ε.

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος):  Χαριστός, Σωτηρόπουλος, Κληρονόμος (63΄Ζγιυράτι), Καραφυλάκης, Παπαθεοδώρου (85΄Τσόκα), Τσούκε, Αρκουλής, Γαβαλάς, Πρίνα, Γιαννούλης, Γιουρτζίδης.

Αναπληρωματικοί: Ρούσσος, Χανιώτης, Γκιόκα, Κούτσα, Βλάκας

ΑΜΕΣ Νηρέας (Παπαδάκης): Ζουμής Φ., Ζουμής Η., Κοτιάνος (87΄Τσαλίκης), Χρυσοχός, Χασάνι, Αριανούτσος, Ρούσσος Χ. (75΄Ρούσσος Δ.), Άλκο, Αρκουλής, Βράπι, Ρούσσος Γ.

Αναπληρωματικοί: Ρούσσος Γ., Βεντουρής, Ρεσουλάι, Μιναστίρε

Η βαθμολογία

2018-02-26_1.jpg

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares