Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 23:51

Όμορφο ποδόσφαιρο και νίκη για τον Πανναξιακό [pics-vid]

Σε ένα όμορφο παιχνίδι με καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες που έγινε το απόγευμα στο ΔΑΚ Νάξου ο Πανναξιακός πέτυχε εύκολα τη νίκη με 4-0 απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου, όπου εξασφάλισε και μαθηματικά την δεύτερη θέση του 3ου ομίλου.

 

NAXOS_KORRES_ELIN.jpg
NAXOS STRATOYRIS 2016

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο να παίξουν ποδόσφαιρο και αυτό το κατάφεραν σε ένα μεγάλο βαθμό, με τον Γιώργο Προμπονά μάλιστα να δοκιμάζει σχήματα και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετά αγωνιστεί μέχρι σήμερα.

Ο νεανικός ΠΑΣ Νάξου του Νίκου Σπαή έδειξε για ακόμη μία αγωνιστική ότι έχει αποκτήσει εμπειρία και αγώνα με τον αγώνα βρίσκει τα στοιχεία εκείνα που θα περάσουν τους νεαρούς παίκτες του από τα αναπτυξιακά τμήματα, σε αυτό των Ανδρών.

Τα γκολ

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Καράι σούταρε από πλάγια θέση, ο Φουτάκογλου απέκρουσε, με τον Βαθρακοκοίλη που ακολουθούσε να ανοίγει το σκορ με κοντινό πλασέ.

 Το 2-0 σημειώθηκε από τον Πιτταρά στο 37΄όταν ο παίκτης του Πανναξιακού επιχείρησε κάτι σαν σέντρα σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στα πόδια των αμυντικών και να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Φουτάκογλου.

Στην επανάληψη ο Πανναξιακός ξεκίνησε με γκολ στο 54΄, με τον Βαθρακοκοίλη να πασάρει στην περιοχή και τον Πιτταρά από το ύψος του πέναλτι να κάνει το 3-0, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι λίγο πριν ο Παπανικολάου με κεφαλιά μετά από κόρνερ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Το τελικό 4-0 έγινε στο 60΄όπου οι ρόλοι το 3-0 αντιστράφηκαν με τον Πιτταρά να πραγματοποιεί ατομική ενέργεια και να βγάζει παράλληλη σέντρα, με τον Βαθρακοκοίλη να πετυχαίνει ένα όμορφο τέρμα με σουτ στην κίνηση.

Ο ΠΑΣ Νάξου βρέθηκε πολύ κοντά στο να πετύχει «το γκολ της τιμής», όταν στις καθυστερήσεις ο Καράι με περίτεχνη ενέργεια άδειασε όλη την άμυνα, αλλά το σουτ που επιχείρησε κόπηκε πάνω στη γραμμή από τον Παπανικολάου.

Διαιτητής ήταν ο Φίλιππας Φαν Άακεν με βοηθούς τους Ζαράνη και Ψαρρά

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσαϊλάκης, Λίκα, Στρατούρης (46΄Κάκο), Παπανικολάου, Χαμηλοθώρης, Πιτταράς, Σέμε, Καράι (81΄Ανεβλαβής), Βαθρακοκοίλης (69΄Μοσχονάς), Μπονιάκος, Καρούσης (56΄Πολυκρέτης).

Αναπληρωματικοί: Βασιλάκης, Λυμπερτάς, Κρητικός.

ΠΑΣ Νάξου (Σπαής): Φουτάκογλου, Σέργης, Φάρκωνας (62΄Καραπάτης), Πιτταράς, Συνοδινός, Σερμάδι, Μαργαρίτης, Γκούφας (69΄Μανδηλαράς), Λέκκας, Παντελαίος, Μασούρας (λ.τ. 23΄ Καράι).

Αναπληρωματικοί: Κατσιούλης, Λαγογιάννης, Σέργης, Μερεζέπα.

Naxos-Star-TV-Banner.jpg

Η βαθμολογία

2018-02-25_7.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το sportcyclades.gr 

Φωτογραφίες από τον αγώνα

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares